Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ειδικότητα Ορθοπαιδικής στη Πανεπιστημιακή Ορθ/κή Κλινική Ιωαννίνων
Εχοντας ήδη ασχοληθεί με παθήσεις του Ισχίου και τ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • Απο το 2006 - 2008 εξειδίκευση στη χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων Γόνατος & Ισχίου ενηλίκων με Navigation και minimal τομή.
  • 1) Αυστρία, νοσοκομείο LKH STOLZALPE Murau, center of excellence
    2) Γερμανία, νοσοκομείο GmbH Schwenningen

Ώρες λειτουργίας

  • Από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 4:00 μμ το μεσημέρι έως τις 8:00 μμ το βράδυ.
Λεωφόρος Κηφισίας 340, Νέο Ψυχικό, Αθήνα TK 15451

Ο Γιατρός

Ειδικότητα Ορθοπαιδικής στη Πανεπιστημιακή Ορθ/κή Κλινική Ιωαννίνων
Εχοντας ήδη ασχοληθεί με παθήσεις του Ισχίου και του Γόνατος (συγγενείς και εκφυλιστικές ) θητεύοντας στον καθηγητή Θεόδωρο Ξενάκη, κάνοντας μεγάλο αριθμό χειρ/κών επεμβάσεων, σημαντικές εμβιομηχανικές μελέτες των μεγάλων αρθρώσεων και ειδικό προεγχειρητικό σχεδιασμό των ασθενών που αντιμετωπίζονται χειρουργικά, με τη λήψη του τίτλου ειδικότητας (2006) έγινα δεκτός απο τον Καθ. Siegfried Hofmann στο LKH STOLZALPE Murau Austria το οποίο είναι
κέντρο αναφοράς στην αντιμετώπιση εκφυλιστικών παθήσεων του γόνατος.
Εως και σήμερα παραμένω συνεργάτης στο Stoltzalpe συμμετέχοντας σε χειρουργικές επεμβάσεις και επιστημονικές εκδηλώσεις.

  • Ελληνικά και Διεθνή ως ομιλητής με θέμα Ισχίο και Γόνατο
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.