Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Το EYE LASER CLINIC δημιουργήθηκε από το όραμα και τη μεγάλη προσδοκία μας για παροχή ποιοτικών διαγνωστικών και χειρουρ

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται καθημερινά 16:30-20:30 κατόπιν ραντεβού
  • Για ιδιωτικά ραντεβού δέχεται πρωινές ώρες κατόπιν ραντεβού στο ιατρείο στην Αγ.Γεωργίου
Μεγ. Αλεξανδρου 8, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη TK 56123

Ο Γιατρός

Το EYE LASER CLINIC δημιουργήθηκε από το όραμα και τη μεγάλη προσδοκία μας για παροχή ποιοτικών διαγνωστικών και χειρουργικών οφθαλμιατρικών υπηρεσιών, στους ασθενείς που χρήζουν θεραπείας.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, που αναζητάτε μία άψογα οργανωμένη διαθλαστική μονάδα για να εξυπηρετήσει με τον πλέον σύγχρονο τρόπο προβλήματα διόρθωσης της όρασης.

Είναι η πίστη και η επιθυμία μας να επιφέρουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, που μας οδήγησαν στον εξοπλισμό του κέντρου μας με τα πιο σύγχρονα επιτεύγματα της τεχνολογίας στον τομέα της διαθλαστικής χειρουργικής.

Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε μερικά από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του διαθλαστικού κέντρου μας, τα οποία είναι:
• Η αξιοπιστία των διαγνωστικών προεγχειρητικών ελέγχων, που διεξάγονται στις εγκαταστάσεις μας, εξασφαλίζουν την εγκυρότητα των διορθώσεων της όρασης.
• Τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, με τεχνολογία Zeiss Γερμανίας, τόσο αναφορικά με τον προεγχειρητικό έλεγχο, όσο και με την εφαρμογή της διόρθωσης στο άριστα εξοπλισμένο χειρουργείο που παρέχουμε.
• Η σχολαστικότητα, ο επαγγελματισμός και η μέριμνα για τους ασθενείς μας, αποτελεί τον κύριο σκοπό του κέντρου μας, επιδιώκοντας την αντιμετώπιση του διαθλαστικού προβλήματος, στις μέγιστες συνθήκες ασφάλειας.

Αυτές οι παράμετροι αποτελούν την εγγύηση των αποτελεσμάτων του κέντρου EYE LASER CLINIC τόσο για ασθενείς όσο και τους συνεργάτες ιατρούς. Στο κέντρο μας, σας παρέχεται η δυνατότητα να απαλλαγείτε από γυαλιά όρασης ή/και φακούς επαφής, αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις της τεχνολογίας.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.