Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης το 2003. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, μου απονεμήθηκα

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

 • Καθημερινά από τις 8:00 πμ έως τις 13:00 μμ
 • Δευτέρα - Πέμπτη: 17:00 - 19:00
Χατζηκώστα 8Α, Πλ. Μαβίλη, Αθήνα TK 11521

Ο Γιατρός

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης το 2003. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, μου απονεμήθηκαν 2 βραβεία και 1 τιμητική υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ) για τη διάκριση στις σπουδές μου και το ήθος.

Ειδικεύθηκα στην Παθολογική Ανατομική στο Γ.Ν.Ν.Θ. "Η Σωτηρία", στο Π.Γ.Ν.Α. "Λαϊκό", στο Π.Γ.Ν.Α. "Αρεταίειο" και στην Κυτταρολογία στο Γ.Ν.Α. "Ο Ευαγγελισμός".

Το 2010, έλαβα τον τίτλο ειδικότητας "Παθολογική Ανατομική", την άδεια άσκησής της καθώς και την άδεια ίδρυσης Παθολογοανατομικού Εργαστηρίου.

Έχω εξειδικευθεί σε βιοψίες νεφρού στο Saint Bartholomew’s (Barts) Hospital, London, UK.

Είμαι διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με διατριβή στον προστάτη αδένα.

 • Σημαντικότερα:
  - Intercongress Meeting of the European Society of Pathology: 31 Aug-3 Sep 2010, Krakow, Poland
  - Διημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος: 30-31 Μαρτίου 2007, Βόλος
  - 10ο Πανελλήνιο Παθολογοανατομικό Συνέδριο: 23-24 Μαΐου 2006, Ιωάννινα
  - 9ο Πανελλήνιο Παθολογοανατομικό Συνέδριο: 24-26 Ιουνίου 2005, Καβάλα
  - 20ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παθολογικής Ανατομικής: 3-8 Σεπτεμβρίου 2005, Παρίσι, Γαλλία
  - European Renal Association, European Dialysis and Transplant Association (ERA-EDTA, XLII Congress, June 4-7 2005, Turkey
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.