Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Στόχος του ιατρείου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλότατου επιπέδου.Για το σκοπό αυτό ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες μ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Πτυχιούχος οδοντιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
  Εξειδίκευση στη γναθοχειρουργική (τετραετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα)

Ώρες λειτουργίας

 • Καθημερινά από τις 9:30 πμ έως τις 12:30μμ και από τις 5:30 μμ έως 8.30 μμ

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ
  ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Μέλος Συλλόγων

 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής
  Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής
Σαρδέων 15, Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα TK 14341

Ο Γιατρός

Στόχος του ιατρείου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλότατου επιπέδου.Για το σκοπό αυτό ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες μεθόδους και τεχνικές.Παράλληλα αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό μας έτσι ώστε να έχουμε πάντα μηχανήματα τελευταίας γενιάς.
Βασική αρχή του ιατρείου είναι η λεπτομερής ενημέρωση των ασθενών για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των προτεινόμενων θεραπειών,το κόστος και τον απαιτούμενο χρόνο.
www.alekosmisailidis.gr

Υπηρεσίες θεραπείες

 • ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ
  ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Τρόποι πληρωμής

Visa,MasterCard,Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.