Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Ιωάννης Παθιάκης γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και αποφοίτησε από το γενικό Λύκειο Σητείας στην

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ 09:00 ΜΕΧΡΙ 23:00
Ιωαννίνων 35, Γλυφάδα, Αθήνα TK 16674

Ο Γιατρός

Ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Ιωάννης Παθιάκης γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και αποφοίτησε από το γενικό Λύκειο Σητείας στην Κρήτη. Στη συνέχεια εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ΄ όπου αποφοίτησε το 2005.

Η πρώτη επαφή με την ορθοπεδική έγινε στο νοσοκομείο Σητείας όπου κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αγροτικός ιατρός έλαβε απόσπαση στην Ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου.

Ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Σάμου " ο Άγιος Παντελεήμωνας " και εν συνεχεία στην Β' Ορθοπεδική κλινική του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας. Εκεί ήρθε σε επαφή και αντιμετώπισε περιστατικά από όλο το φάσμα της ορθοπεδικής, όπως άκρα χείρα, σπονδυλική στήλη, τραύμα, αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος.

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσης εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Άκρας Χειρός του Γ.Ν. ΚΑΤ όπου έλαβε και τον τίτλο του εκπαιδευτή στο εργαστήριο Μικροχειρουργικής.

Κατέχει Μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Ρομποτική Χειρουργική από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει εκπαιδευθεί στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα από το ΕΚΑΒ.

Είναι έγγαμος και από το 2015 διατηρεί Ορθοπεδικό ιατρείο στο Περιστέρι.

Συνεργάζεται με τις κλινικές Ιατρικό Περιστερίου, Ερρίκος Ντυνάν, Λευκός Σταυρός, Ταξιάρχαι Περιστερίου και Αθηναική Κλινική.

Τρόποι πληρωμής

Visa,MasterCard,Μετρητά,Πιστωτική

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.