Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Είμαι μέλος της ομάδας εργασίας ηχοκαρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας & της Ελληνικής Εταιρίας Υπέρτασης

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • Απόφοιτος Saint Paul 1989 στον Πειραιά.
    Απόφοιτος ιατρικής σχολής Νεάπολης Ιταλίας {FEDERICO II}, με βαθμό Λίαν Καλώς, το 2000.

Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα και Παρασκευή από 9:30 πμ έως 12:30 μμ
  • Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από 5:30μμ έως 8:30 μμ
Βούλγαρη 108, Πειραιάς TK 18534

Ο Γιατρός

Είμαι μέλος της ομάδας εργασίας ηχοκαρδιολογίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας & της Ελληνικής Εταιρίας Υπέρτασης και Καρδιαγγειακής προστασίας.
Στο ιατρείο παρέχονται Τρίπλεξ καρδιάς & τέστ κοπώσεως (πακέτο σε προσφορά!) & Συνταγογράφηση στον ΕΟΠΥΥ.
Επίσης παρέχεται πλήρης καρδιολογική εκτίμηση και Τρίπλεξ καρδιάς κατ'οίκον!!

  • Σχεδόν σε όλα τα τελευταία καρδιολογικά συνέδρια.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.