Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Διατέλεσε Διευθυντής του ογκολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για επτά περίπου χρόνια. Ο ίδιος είχε τερά

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Προπτυχιακή Εκπαίδευση Ιατρική Σχολή Αθηνών
  Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία στις ειδικότητες:
  α. Παθολογία και β. Παθολογική Ογκολογία
  Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
  Ιδιαίτερο κλινικό ενδιαφέρον Παθολογική Ογκολογία
  Ιδιαίτερη κλινική εμπειρία στην αντιμετώπιση καρκίνων συμπαγών όγκων

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου"
Μπουμπουλίνας 18, Αθήνα TK 10682

Ο Γιατρός

Διατέλεσε Διευθυντής του ογκολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για επτά περίπου χρόνια. Ο ίδιος είχε τεράστια συμμετοχή στη δημιουργία και οργάνωση του παραπάνω τμήματος με την αρωγή του Υπουργείου Υγείας και Πανεπιστημιακών Καθηγητών. Το παραπάνω τμήμα εξυπηρέτησε πλήθος ασθενών της ενδοχώρας.
Παράλληλα διατέλεσε Καθηγητής για δέκα έξι περίπου χρόνια στα ΤΕΙ Λάρισας και Αθήνας στη Σχολή Επιστημόνων Υγείας και Πρόνοιας στα τμήματα των ιατρικών εργαστηρίων, της νοσηλευτικής και της φυσικοθεραπείας.
Κατείχε τη Διευθυντική θέση στο ογκολογικό τμήμα του θεραπευτηρίου "Νέον Αθήναιον" μέχρι την διακοπή της λειτουργίας του.
Σήμερα απασχολείται στο ιατρείο του και σαν εξωτερικός συνεργάτης σε ιδιωτικά θεραπευτήρια.

 • Πολλές συμμετοχές με εργασίες σε Πανελλήνια και Διεθνή συνέδρια.
  Μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.