Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Η Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαριά είναι Ειδικός Παθολόγος - Ογκολόγος, MD, PhD
-Γεννήθηκε στα Ιωάννινα.
-Είναι παντρεμένη με

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • -Η Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαριά είναι τ.Στρατιωτικός Ιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας.
  -Ειδικεύτηκε στο Νοσοκομείο ο Άγιος Σάββας στην ειδικότητα της Παθολογίας-Ογκολογίας. Είναι Διδάκτωρ Του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  -Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην παχυσαρκία
  -Έχει πιστοποίηση για την άσκηση της Ογκολογίας στην ευρώπη (European Certification in Medical oncology)
  -Κατέχει μεταπτυχιακό από την Ελληνική Ακαδημία Ογκολογίας
  -Έχει λάβει μέρος σε Ερευνητικά Προγράματα για μοριακές μεθόδους πρόβλεψης ανταπόκρισης καρκινικών κυττάρων σε χημειοθεραπευτικά και στοχευμένα φάρμακα
  -τ. Γενική γραμματέας της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά.
Λεωφόρος Γαλατσίου 135, Γαλάτσι, Αθήνα TK 11146

Ο Γιατρός

Η Δρ Σάββη Μάλλιου Κριαριά είναι Ειδικός Παθολόγος - Ογκολόγος, MD, PhD
-Γεννήθηκε στα Ιωάννινα.
-Είναι παντρεμένη με τον Πνευμονολόγο-Εντατικολόγο κι εξειδικευμένο στις Μεταμοσχεύσεις Πνεύμονος, Ιωάννη Κριαρά με τον οποίο έχει 3 παιδιά.

 • Έχει ενεργή συμμετοχή και έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια.
  Για πλήρες βιογραφικό ακολουθήστε στο διαδίκτυο τον παρακάτω σύνδεσμο
  http://preventionearlydetection.blogspot.com/2012/05/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.