Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Διαιτολόγος

Σπούδασε στο Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοί

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται κατόπιν ραντεβού τις εξής μέρες και ώρες:
  • Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από 9 π.μ. έως 9 μ.μ.
  • Παρασκευή από 9 π.μ. έως 12 μ.μ.

Μέλος Συλλόγων

  • Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος
    Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος
Μουρκούση 2 και Λεωφόρος Παπάγου 7, Ζωγράφου, Αθήνα TK 15773

Ο Διαιτολόγος

Σπούδασε στο Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε το 2007. Ένα μέρος των σπουδών της, διάρκειας ενός έτους, ήταν η παράκουλήθηση ασθενών στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου», με σκοπό την σύνταξη διαιτολογίων για παθολογικές καταστάσεις. Η πτυχιακή της μελέτη ήταν πάνω στα Ανθρωπομετρικά Χαρακτηριστικά και τις Διατροφικές Συνήθειες σε Επαγγελματίες Αθλητές Ποδοσφαίρου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της με την διεξαγωγή πρακτικής άσκησης στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία». Επίσης το 2006-2007 συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας σε συνεργασία με το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης “Διατροφική Εκτίμηση Παιδιών Ε΄και ΣΤ΄ δημοτικού” η οποία διεξήχθη στα εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα και σε διάφορα σχολεία της Θεσσαλονίκης, προσδιορίζοντας τα ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά και τις διατροφικές συνήθειες παιδιών ηλικίας 8-12 ετών.

Από το 2007 εώς και το 2009 εργάστηκε ως Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, στον ιδιωτικό τομέα. Ωστόσο το ενδιαφέρον της για περαιτέρω μάθηση στον τομέα της Κλινικής Διατροφής, την ώθησε στην απόφαση να συνεχίσει τις σπουδές της στην Αγγλία.

Τον Ιούλιο του 2011 περαίωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο London Metropolitan University από όπου και απέκτησε Master of Science (MSc) στην Κλινική Διατροφή. Η πτυχιακή της εργασία είχε ως θέμα την σχέση ύψους - ηλικίας στα παχύσαρκα παιδιά, σε σχέση με το σωματικό λίπος, το δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) και την περίμετρο της μέσης, (“Association of height for age in obese children in relation to body fat, body mass index (BMI) and waist circumference (WC) : A cross sectional study”), υπό την επίβλεψη του Professor David McCarthy.

Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος και της Nutrition Society (Σύλλογος Διατροφολόγων Αγγλίας).

  • Από το 2002 εώς σήμερα, παρακολούθησε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων 5° και 6° Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής, 7°, 8° και 9° Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής - Διαιτολογίας καθώς επίσης και το Harvard Nutrition Metabolism Seminar με θέμα την “Μεσογειακή διατροφή στον 21° αιώνα”.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.