Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο κ. Χαράλαμπος Λάμπρου αποφοίτησε από το Λυκείο του Μονάχου. Σπούδασε Ιατρική στο Λουδοβίκειο-Μαξιμιλιάνειο Πανεπιστήμι

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • 1990-1995: Ιατρική Σχολή του Λουδοβίκειου-Μαξιμιλιάνειου Πανεπιστημίου του Μονάχου.
  1995-2000: Σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.
  2002-2007: Ειδίκευση στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ.

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΥΓΕΙΑ

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Λεωφόρος Ηρακλείου 189, Νέα Ιωνία, Αθήνα TK 14231

Ο Γιατρός

Ο κ. Χαράλαμπος Λάμπρου αποφοίτησε από το Λυκείο του Μονάχου. Σπούδασε Ιατρική στο Λουδοβίκειο-Μαξιμιλιάνειο Πανεπιστήμιο του Μονάχου από όπου μεταγράφηκε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Από το 2001 έως το 2002 εργάστηκε ως αγροτικός Ιατρός στην Εύβοια. Συνέχισε την εργασία του στην Ψυχιατρική Κλινική «Άγιος Γεράσιμος» από όπου ξεκίνησε ως εφημερεύων Ιατρός και συνέχισε ως μόνιμος συνεργάτης. Στη συνέχεια ο κ. Λάμπρου εργάστηκε για πέντε χρόνια ως Αθλίατρος σε Ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ειδικεύτηκε ως Ιατρός Παθολόγος στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ. Κατά την διάρκεια της ειδικότητας του υπηρέτησε και ως ιατρός της Κεντρικής Επιτροπής Πανελληνίων Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το 2009 προσλήφθηκε από το Νοσοκομείο Υγεία ως εφημερεύων Ιατρός και από το 2010 εργάζεται ως συνεργάτης Ιατρός της Πρότυπης Ογκολογικής Ομάδας.

Ο κ. Λάμπρου διατηρεί και προσωπικό Παθολογικό Ιατρείο στη Νέα Ιωνία.

 • 1.Εργασίες της Διημερίδας του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής με θέμα: «Εξελίξεις στη Γαστρεντερολογία και Ηπατολογία», 2008
  2.Εργασίες του Ιατρικού Συμποσίου Παθολογίας που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας
  3.Διήμερο Σεμινάριο Γ’ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο "Ημέρες Παθολογίας", 2000
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.