Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Χειρουργός Οδοντιατρος με master στην Αισθητική Οδοντιατρική
Απόφοιτος. Οδοντιατρικης σχολής το έτος 2001
Ιδιωτικό Οδο

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • Ucl Eastman Dental Institute

Ώρες λειτουργίας

  • Καθημερινά από 10:00 πμ έως 20:00 μμ

Μέλος Συλλόγων

  • Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής
    Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής
Λεωφόρος Κηφισιας 78, Αμπελόκηποι, Αθήνα TK 11526

Ο Γιατρός

Χειρουργός Οδοντιατρος με master στην Αισθητική Οδοντιατρική
Απόφοιτος. Οδοντιατρικης σχολής το έτος 2001
Ιδιωτικό Οδοντιατρείο από το 2003 εώς σήμερα
Πολυάριθμες συμμετοχές σε συνέδρια και Ημερίδες
Σύζυγος με τον διευθυντή του 401 ΓΣΝΑ
Μέλος της εταιρίας Αισθητικής Οδοντιατρικης της Εταιρίας Χειρουργικής Στόματος
Οδοντιατρικούς συλλόγου Αττικης

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.