Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Χάρης Κρεμμύδας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Αποφοίτησε από το αγγλόφωνο τμήμα της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου

διαβάστε περισσότερα
Μενάνδρου 1, Κηφισιά, Αθήνα TK 14561

Ο Γιατρός

Ο Χάρης Κρεμμύδας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Αποφοίτησε από το αγγλόφωνο τμήμα της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Semmelweis της Βουδαπέστης, με βαθμό λίαν καλώς.
Εργάστηκε στην Α’ χειρουργική κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών για ένα χρόνο και ακολούθως ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική, στην Α’ Ορθοπαιδική κλινική του ιδίου νοσοκομείου. Επίσης έχει εκπαιδευτεί στην παίδοορθοπαιδική, στο πλαίσιο της ειδικότητας, στην Α’ Ορθοπαιδική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ».
Από τον Οκτώβριο του 2011, είναι επιμελητής του τμήματος ψηφιακής επανορθωτικής χειρουργικής γόνατος της Ευρωκλινικής Αθηνών, ένα τμήμα το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό την αντιμετώπιση των παθήσεων του γόνατος, εφαρμόζοντας τις νεότερες ψηφιακές τεχνολογίες που υπάρχουν, έχοντας ως αποτέλεσμα την ελάττωση των επιπλοκών, μικρότερες χειρουργικές τομές και καλύτερο λειτουργικό αποτέλεσμα σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους.
Παράλληλα, ειδικεύεται στις αθλητικές κακώσεις και την αρθροσκοπική χειρουργική ενώ ασχολείται και με την οστεοπόρωση, τις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης και την τραυματιολογία.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.