Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Κωνσταντίνος Πριονιστής γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης. Είναι Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος με ειδίκευση στην Λαπα

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • 1995-1999 Δίπλωμα υπερήχων 1ου τριμήνου κύησης και Αυχενική Διαφάνεια εμβρύου. Δίπλωμα μαιευτικών υπερήχων και Doppler εμβρύου 2ου και 3ου τριμήνου. Δίπλωμα Γυναικολογικών υπερήχων.
  Kings University Hospital από τους καθηγητές Κύπρο Νικολαίδη και Davor Yurkovic
 • 1999 Δίπλωμα αντισύλληψης, οικογενειακού προγραμματισμού και αναπαραγωγής.
  Royal College Obstetics and Gynecology.
 • 2000 Επάρκεια Λαπαροσκοπικής και Υστεροσκοπικής Χειρουργικής.
  Saint Helliers Hospital από τον καθηγητή Mike Katesmark
 • 2001 Δίπλωμα Παθολογίας του τραχήλου μήτρας και κολποσκοπήσεων.
  Royal Free Hospital από τον καθηγητή Janies Walker.

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά.

Μέλος Συλλόγων

 • British Society of Colposcopy and Cervical Pathology (BSCCP)
  British Society of Colposcopy and Cervical Pathology (BSCCP)
 • Royal College of Obs and Gyn (RCOG)
  Royal College of Obs and Gyn (RCOG)
 • British Society for Gynecological Endoscopy (BSGE)
  British Society for Gynecological Endoscopy (BSGE)
 • Ελληνική Εταιρία Υπερήχων στην Μαιευτική και Γυναικολογία
  Ελληνική Εταιρία Υπερήχων στην Μαιευτική και Γυναικολογία
 • Ελληνική Εταιρία Κολποσκοπήσεων και παθολογίας του τραχήλου της μήτρας
  Ελληνική Εταιρία Κολποσκοπήσεων και παθολογίας του τραχήλου της μήτρας
Μέτωνος 57-59, Χολαργός, Αθήνα TK 15561

Ο Γιατρός

Ο Κωνσταντίνος Πριονιστής γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης. Είναι Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος με ειδίκευση στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική και στην παθολογία του τραχήλου της μήτρας – κολποσκόπηση και πιστοποίηση στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση.

Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Ρώμης La Sapienza με άριστα το 1991.

Συνέχισε με την ειδικότητα του σε μεγάλα Νοσοκομεία της Αγγλίας (Queen Mothers Hospital Glasgow, Kinston University Hospital London, Saint Helliers Hospital London, May Day University Hospital London ) από το 1995 εώς το 1999 για την εκπαιδευση και την εξειδίκευση του.

Το 1999 εώς το 2001 εργάσθηκε ως επιμελητής στο Kinston University Hospital London.

To 2001 εργάσθηκε ως ερευνητής και συνεργάτης στο May Day University Hospital London στην παθολογία του τραχήλου της μήτρας και στην κολποσκόπηση.

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Αναγνώστη ιατρό Βιοπαθολόγο – Μικροβιολόγο και έχουν δύο παιδιά.

Από το 2002 έως και σήμερα παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε επιλεγμένα μαιευτήρια και κέντρα υπηρεσιών υγείας με στόχο την εξατομικευμένη προσέγγιση και επίλυση όλων των μαιευτικών και γυναικολογικών προβλημάτων.

Από το 2008 είναι Αντιπρόεδρος του κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης - διαγνωστικό κέντρο Medimall.

Πέντε λόγοι για να μας εμπιστευθείτε:

1. Εξατομικευμένη θεραπεία και φροντίδα
Για εμάς κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας είναι ξεχωριστή.
Δεν θεραπεύουμε "περιστατικά", θεραπεύουμε ανθρώπους.Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική επαφή και την εξατομικευμένη προσέγγιση της ασθενούς και έτσι προσαρμόζουμε την θεραπεία στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας.

2. Ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
Στο Gyne Medical Care προσφέρουμε στους ασθενείς μας ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός ιατρικών μηχανημάτων και ηλεκτρονικών αρχείων των ασθενών, εξασφαλίζει αξιοπιστία στην διάγνωση και την προσέγγιση της ασθενούς.

3. Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας
Μας εμπιστεύεσθε και θεωρούμε χρέος μας να σας το ανταποδώσουμε. Αντιμετωπίζουμε όλες τις ασθενείς μας με σεβασμό και ειλικρίνεια.

4. Αξιοπιστία και ειλικρινής πληροφόρηση
Με σεβασμό στην γυναίκα και προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, σας ενημερώνουμε σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για τις επιλογές θεραπείας που υπάρχουν.

5. Επιλεγμένοι συνεργάτες
Όλοι μας οι συνεργάτες (ιατροί άλλων ειδικοτήτων, ψυχολόγοι, μαίες, διαγνωστικά κέντρα ) είναι επιλεγμένοι με κριτήρια, με βάση την επιστημονική τους κατάρτιση, τον σεβασμό στην γυναικεία ψυχολογία και την προσέγγιση της ασθενούς, την καλή συνεργασία και την σωστή εξυπηρέτηση.

Η συνεργασία μας με τα Μαιευτήρια Γαία, Ιασώ και Λητώ, καθώς επίσης και με το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης - διαγνωστικό κέντρο Medimall, μας επιτρέπει την αντιμετώπιση και των πλέον δύσκολων ιατρικών προβλημάτων.
Με σύμμαχο την γνώση και τον σεβασμό στην ιατρική επιστήμη και στον άνθρωπο σας περιμένουμε για την επίλυση του δικού σας προβλήματος.

 • Έχουν δημοσιευθεί άρθρα του σε ξένα ιατρικά επιστημονικά περιοδικά. Η επιστημονική του ενημέρωση συνεχίζεται με συμμετοχή σε ξένα ιατρικά συνέδρια και σεμινάρια.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.