Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Γεννημένος το 1971, απεφοίτησα το 1996 από την Ιατρική Σχολή ΑΠΘ.
1999-2004 Ειδικευόμενος στην Πυρηνική Ιατρική (401 ΓΣ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Ιατρικό τμήμα Σχολής Επιστημών Υγείας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης
  Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων
  Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Διδάκτωρ Ιατρικού τμήματος)

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά.

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  Βιοκλινική Αθηνών

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Μαρτινέγκου 44-48, Αθήνα TK 11524

Ο Γιατρός

Γεννημένος το 1971, απεφοίτησα το 1996 από την Ιατρική Σχολή ΑΠΘ.
1999-2004 Ειδικευόμενος στην Πυρηνική Ιατρική (401 ΓΣΝΑ και ΓΝΑ Αλεξάνδρα).
Από το 2004 έως σήμερα επιμελητής στο τμ. Πυρηνικής Ιατρικής 401 ΓΣΝΑ.
3μηνη εξειδίκευση (2006) στις θεραπευτικές εφαρμογές (ΓΝΑ Αλεξάνδρα) και 6μηνη εκπαίδευση (2012) στην PET/CT (ΓΝΑ Ευαγγελισμός).
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών.
Επιστημονικός Συνεργάτης Βιοϊατρικής.

Δραστηριότητες

 • Δραστηριοποίηση στον τομέα της θεραπευτικής Πυρηνικής Ιατρικής και ιδιαίτερα την τελευταία 5ετία στις θεραπευτικές εφαρμογές σε καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις του θυρεοειδούς, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω απο 700 θεραπείες την περίοδο αυτή.
  Εμπειρία στις αναλγητικες θεραπείες σε περιπτώσεις οστικών μεταστάσεων.
  Μέλος της steering committee της Εταιρείας Ογκολογων Παθολογων Ελλαδος, στον τομέα των θεραπειών των Νευροενδοκρινων Όγκων.
  Μέλος του Radionuclide Therapy Committee της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής (ΕΑΝΜ).
  Γεν. Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής & Μοριακής Απεικόνισης (2010-σήμερα)

 • Συμμετοχή σε:
  22 Πανελλήνια συνέδρια με 62 παρουσιάσεις εργασιών
  32 Διεθνή συνέδρια με 132 παρουσιάσεις εργασιών
  21 Πανελλήνια και Διεθνή συνέδρια ως προσκεκλημένος ομιλητής
  12 συνέδρια και ημερίδες ως πρόεδρος στρογγυλής τράπεζας
  28 δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και διεθνή περιοδικά.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.