Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1985.

Από το 2009 δραστηριοποιείται στην Ελλάδ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Σπούδασε ιατρική στο U.C.L. ( Université Catholique de Louvain ) Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβέν, από το οποίο αποφοίτησε το 1994.
 • Ειδικεύτηκε στην Μαιευτική – Γυναικολογία στην Γαλλία σε νοσοκομεία του Παρισιού και των περιχώρων σε έμμισθη θέση και απέκτησε την ειδικότητα το 2003.
 • Εργάσθηκε ως επιμελητής σε νοσοκομεία της Γαλλίας για 5 χρόνια έως το 2008.
  Διατέλεσε επιμελητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Antoine Béclère με διευθυντή τον R. Frydman. Ήταν υπεύθυνος του τμήματος παθολογικών κυήσεων για ένα χρόνο. Στο ίδιο Νοσοκομείο εργάστηκε μετέπειτα στο τμήμα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και εξωσωματικής γονιμοποίησης.
 • Υπήρξε για ένα χρόνο έμμισθος εξειδικευμένος βοηθός στην χειρουργική κλινική του αντικαρκινικού κέντρου Gustave Roussy, στο περίχωρο του Παρισιού Villejuif, ένα από τα σημαντικότερα της Γαλλίας. Χειρούργησε ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό όγκων του μαστού. Επίσης χειρούργησε όγκους της πυέλου, όπως όγκους της μήτρας, του ενδομητρίου και των ωοθηκών.
 • Στο διάστημα παραμονής στην Γαλλία ακολούθησε εκπαιδεύσεις σε ότι αφορά εξειδικεύσεις της ειδικότητας και είναι κάτοχος ακολούθων πτυχίων κατόπιν εξετάσεων.
 • 1. Γυναικολογικό και Μαιευτικό Υπερηχογράφημα. Κρατικό πτυχίο. Πανεπιστήμιο Paris V.
  2. Ενδοκρινολογία της αναπαραγωγής και γυναικολογία. Πανεπιστήμιο Paris V.
  3. Κολποσκόπηση και παθολογία του τραχήλου της μήτρας. Πανεπιστήμιο Paris VI.
  4. Ευρωπαϊκό δίπλωμα ενδοσκοπικής χειρουργικής στην Γυναικολογία. Πανεπιστήμιο Clermont Ferrand I. Εξειδίκευση στην λαπαροσκόπηση και στην υστεροσκόπηση.

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά.
 • Δευτέρα- Παρασκευή: 9:00-2:00 και 17:00-20:30
 • Σάββατο 11:00-14:00
 • Πάντα κατόπιν συννενόησης
Λεωφόρος Καποδιστρίου 52, Μαρούσι TK 15123

Ο Γιατρός

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1985.

Από το 2009 δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ως ιδιώτης Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος συνεργάτης των κλινικών Λητώ και Ιασώ.

Το ιατρείο που ανακατασκευάστηκε το 2011, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό όπως υπερηχογράφημα με Doppler και 4 κεφαλές, καρδιοτοκογράφο, κολποσκόπιο, υγρό κλίβανο υψηλής αποστείρωσης, πολλαπλά εξειδικευμένα γυναικολογικά εργαλεία. Η κατοχή του συγκεκριμένου εξοπλισμού έχει αποτέλεσμα την δυνατότητα να μπορούν να πραγματοποιηθούν πολλές παρακλινικές εξετάσεις στο ιατρείο με στόχο την άμεση ιατρική αντιμετώπιση και την οικονομικότερη παροχή υπηρεσιών.

Ιατρικές Υπηρεσίες:
Μαιευτική:
Μαιευτικό Υπερηχογράφημα:
Υπερηχογράφημα 1ου τριμήνου – Αυχενική διαφάνεια.
Υπερηχογράφημα 2ου τριμήνου ( Β’ Επιπέδου ).
Υπερηχογράφημα 3ου τριμήνου.
Υπερηχογράφημα με μετρήσεις ροών με την μέθοδο Doppler.

Επεμβατικοί μέθοδοι προγεννητικής διάγνωσης. Αμνιοπαρακέντηση – βιοψία τροφοβλάστη.
Μαιευτική με υψηλό ποσοστό φυσιολογικών τοκετών.
Δοκιμασία για φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική τομή.
Εφαρμογή των ιατρικών πρωτοκόλλων του Εθνικού Κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων της Γαλλίας ( C.N.G.O.F. ).

Γυναικολογία:
Γυναικολογικό υπερηχογράφημα.
Τεστ Παπανικολάου σε λεπτή στρώση ( THIN PREP ).
Κολποσκόπηση.
Υπογονιμότητα και εξωσωματική γονιμοποίηση.
Χειτουργική γυναικολογία – κολπική χειρουργική.
Ενδοσκοπική χειρουργική – Λαπαροσκόπηση – Υστεροσκόπηση.
Γυναικολογική χειρουργική ογκολογία.

Μαστολογία – Παθήσεις μαστού:
Βιοψία υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση.
Χειρουργική μαστού.

Συνεχίζει να έχει εργασιακή και επιστημονική σχέση με νοσοκομεία της Γαλλίας.

Είναι εγγεγραμμένο μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Γαλλικού Ιατρικού Συλλόγου ( Ordre National des Médecins ), του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου ( General Μedical Council ).

Είναι μέλος του Γαλλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων, τα ιατρικά πρωτόκολλα του οποίου εφαρμόζει στην κλινική πράξη.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.