Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής Γνωσιακής Συμπεριφορικής Κατεύθυνσης, Θεραπευτής Σχημάτων. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Π

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Καθημερινά από 13:00 μμ το πρωί έως 9:00 μμ το βράδυ κατόπιν ραντεβού
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 98Α, Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα, Αθήνα TK 15561

Ο Γιατρός

Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής Γνωσιακής Συμπεριφορικής Κατεύθυνσης, Θεραπευτής Σχημάτων. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Ψυχιατρική στο Γ.Ν. «Ο Ευαγγελισμός». Παρακολούθησε διετές πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς και διετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Θεραπεία Σχημάτων (Schema Therapy) στην Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Σχημάτων. Βρίσκεται σε συνεχή ενημέρωση για οτιδήποτε νεώτερο στο χώρο της ψυχοθεραπείας, όσο και για τα νεώτερα δεδομένα στην ανάπτυξη και χρήση σύγχρονων και ασφαλέστερων φαρμακευτικών θεραπειών. Πλέον εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο ως ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής και επόπτης εκπαιδευόμενων ψυχοθεραπευτών.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.