Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Δημητρης Καραχαλιος γεννηθηκε το 1976.Αποφοιτησε έπειτα από επιτυχείς σπουδες σε πανεπιστημιο του εξωτερικου το 2000.Μ

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται κατόπιν ραντεβού
Σοφοκλή Βενιζέλου 140, Ηλιούπολη, Αθήνα TK 16343

Ο Γιατρός

Ο Δημητρης Καραχαλιος γεννηθηκε το 1976.Αποφοιτησε έπειτα από επιτυχείς σπουδες σε πανεπιστημιο του εξωτερικου το 2000.Μεχρι το 2004 εκανε την πρακτικη του εξασκηση σε ιδιωτικο ιατρειο.Το 2004-2005 παρακολουθησε μετεκπαιδευτικο προγραμμα στην ειδικοτητα της Περιοδοντολογιας σε ένα από τα μεγαλυτερα πανεπιστημιακα κεντρα της Ιρλανδιας στο Trinity College του Δουβλινου.

Το 2005 απεκτησε επειτα από εξετασεις που διοργανωσε το ΔΙΚΑΤΣΑ την ισοτιμη αδεια ασκησης επαγγελματος στην Ελλαδα.Το 2005-2007 παρακολουθησε επιτυχως το μετεκπαιδευτικο προγραμμα στην ειδικοτητα της Εμφυτευματολογιας κ Χειρουργικης που οργανωσε η Γερμανικη Εταιρεια Εμφυτευματολογιας.

Το 2010-2011 παρακολουθησε το μετεκπαιδευτικο προγραμμα στην κλινικη της Διαγνωστικης και Ακτινολογιας Στοματος του Πανεπιστημιου Αθηνων με περιεχομενο α)Ακτινοπροστασια,β)Ακτινοτεχνικη,γ)Ακτινοδιαγνωστικη και απεκτησε παραλληλα αδεια χρησης ορθοπαντομογραφου και κεφαλομετρικου μηχανηματος.Επισης ανελαβε την πληρη μεταφραση από τα αγγλικα στα ελληνικα του εγχειριδiου χρησης του συστηματος LASER της ιταλικης οδοντιατρικης εταιρειας ANTHOS.Παρακολουθει συνεδρια συνεχους επιμορφωσης εντος και εκτος Ελλαδας. εσάς

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.