Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Απόφοιτος Α΄Λυκείου Πεύκης και εισαγωγή με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή Αθηνών από όπου αποφοίτησα με βαθμό

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (βαθμός: Λίαν Καλώς)
  Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Γενετική Συμβουλευτική: Απόψεις και εκτιμήσεις των παραπεμπομένων για προγεννητικό έλεγχο» η οποία εκπονείται στο Εργαστήριο Ιατρικής Γενετικής Πανεπιστημίου Αθηνών-Χωρέμειο Ερευνητικό Εργαστήριο Νοσοκομείο Παίδων « Η Αγία Σοφία»
  Τίτλος Ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας (23-3-2012)
  Πιστοποίηση επάρκειας υπερηχογραφήματος 11-13 εβδομάδων (Certificate of Compentence 11-13 weeks scan) από Fetal Medicine Foundation FM ID: 97968
  Πιστοποίηση ALSO (Αντιμετώπιση Μαιευτικού Επείγοντος).

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά.
Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 2Β, Παλλήνη, Αθήνα TK 15351

Ο Γιατρός

Απόφοιτος Α΄Λυκείου Πεύκης και εισαγωγή με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή Αθηνών από όπου αποφοίτησα με βαθμό Λίαν Καλώς. Αγροτικός Ιατρός στο Νοσοκομείο Κορίνθου και στο ΠΙ Αρχαίας Φενεού Γκούρας. Ιατρός Μονάδος κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας. Ειδικευόμενος χειρουργικής στο Γ.Νοσοκομείο Αγίας Όλγας Αθηνών και ΓΝ Ιεράπετρας(3 χρόνια). Ειδικότητα Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (4 χρόνια) όπου εκπαιδεύτηκα στην υπερηχογραφία (Μαιευτικό-Γυναικολογικό Υπερηχογράφημα, Αυχενική Διαφάνεια-Πιστοποίηση από Fetal Medicine Foundation), κολποσκόπηση, διερεύνηση υπογονομότητας, υστεροσκόπηση, λαπαροσκόπηση, κύηση υψηλού κινδύνου.
Μέλος Μαιευτικής-Γυναικολογικής Εταιρείας, Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής, Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Γενετικής.

 • Συμμετοχή σε περισσότερα από 50 Ελληνικά και διεθνή συνέδρια με περισσότερες από 30 ανακοινώσεις καθώς και 3 δημοσιεύσεις σε αναγνωρισμένα διεθνή και ελληνικά περιοδικά.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.