Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

O Δήμος Κανιούρας του Στεφάνου γεννήθηκε το 1963.Το 1981 εισάγεται στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, Ιατρικό Τ

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου"

Συνεργασία με νοσοκομεία

  • logo
    EUROMEDICA

Μέλος Συλλόγων

  • Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία
    Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία
Εγνατία 92, Θεσσαλονίκη TK 54621

Ο Γιατρός

O Δήμος Κανιούρας του Στεφάνου γεννήθηκε το 1963.Το 1981 εισάγεται στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων, Ιατρικό Τμήμα με σειρά επιτυχίας 11ος. Εγγράφεται στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοιτά το 1988 με βαθμό "Λίαν Καλώς".

Το 1991-1995 ειδικεύεται στην Οφθαλμολογία.Έναρξη επαγγέλματος ιδιωτικά το 1996.Aσκεί τα καθήκοντα Επιμελητή Οφθαλμολογικής Κλινικής στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης με το βαθμό του Αρχιάτρου διατηρώντας παράλληλα ιδιωτικό ιατρείο επί της Εγνατίας 92, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Επίσης είναι μόνιμος συνεργάτης της Μονάδας Laser Μικροχειρουργικής Οφθαλμού "Διάθλασις" ως υπεύθυνος του τμήματος Υαλοειδούς-Αμφιβληστροειδούς.

Το 2001 εκπαιδεύεται στην Διαθλαστική Χειρουργική στο Βαρδινογιάννειο Ινστιτούτο στο Ηράκλειο της Κρήτης υπό τον Καθηγητή Ι.Παλλήκαρη.Το 2005 εκπαιδεύεται στην τεχνολογία της OCT στο Ιατρείο Αμφιβληστροειδούς της Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της Οφθαλμολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία των lasers (LASIK-PRK διόρθωση μυωπίας υπερμετρωπίας αστιγματισμού με femtosecond laser-Παθήσεις αμφιβληστροειδούς-Ωχροπάθειες-Γλαύκωμα) και στις απεικονιστικές μεθόδους(OCT-FA-ICG-HRT-Topolyser-Oculyser).

Είναι μέλος της Πανελλήνιας Οφθαλμολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος (ΟΕΒΕ) καθώς και της Ένωσης Ελευθέρων Επαγγελματιών Οφθαλμιάτρων Μακεδονίας-Θράκης(ΕΝΕΛΟΦΘ). Την περίοδο 2002-2004 συμμετέχει στο Δ.Σ. της ΟΕΒΕ στη θέση του Γενικού Γραμματέα και την περίοδο 2006-2007 στη θέση του Ταμία της ΟΕΒΕ. Επίσης είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής,της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς-Αμφιβληστροειδούς,της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Διαθλαστικής Χειρουργικής και Καταρράκτου και της Διεθνούς Εταιρείας Διαθλαστικής Χειρουργικής.Παρακολουθεί και συμμετέχει ανελιππώς σε όλα τα Πανελλήνια και πολλά Διεθνή Οφθαλμολογικά συνέδρια(βλ.Επιστημονικό έργο)απο το 1991.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Χόμπυ: Ταξίδια με την οικογένεια, κινηματογράφος, διάβασμα. Γλώσσες: Αγγλικά.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.