Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Στρατιωτικός ιατρός,Υποδιευθυντής Α' Παθολογικής Κλινικής 401 ΓΣΝΑ, μέλος της εταιρίας "SOS Ιατροί" 2003-2010, ιδιωτικό

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Πτυχίο Ιατρικής 1994 από το ΑΠΘ
  Ειδικότητα Παθολογίας 1997-2002 στην πανεπιστημιακή παθολογική κλινική "Παθολογική Φυσιολογία" του Λαικού Νοσοκομείου Αθηνών
  Μετεκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη στο Διαβητολογικό Κέντρο του Π.Γ.Ν.Α. "Ιπποκράτειο"

Ώρες λειτουργίας

 • Καθημερινά 3:00 - 8:00 μ.μ. με ραντεβού και Σάββατο 10:00-14:00 με ραντεβού

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • Ηλεκτρονική συνταγογράφηση
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  Σπιρομέτρηση
  Στρεπτεστ

Έξτρα Παροχές

 • Επισκέψεις κατ' οίκον 24/7

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  Ιατρικό Ψυχικού
 • logo
  ΙΑΣΩ General

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • Ελληνική Διαβητολογική Εταιρία
  Ελληνική Διαβητολογική Εταιρία
Παπαρηγοπούλου 53, Αγία Παρασκευή, Αθήνα TK 15343

Ο Γιατρός

Στρατιωτικός ιατρός,Υποδιευθυντής Α' Παθολογικής Κλινικής 401 ΓΣΝΑ, μέλος της εταιρίας "SOS Ιατροί" 2003-2010, ιδιωτικό ιατρείο 2005 έως σήμερα

Υπηρεσίες θεραπείες

 • Ηλεκτρονική συνταγογράφηση
  Ηλεκτροκαρδιογράφημα
  Σπιρομέτρηση
  Στρεπτεστ

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.