Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Εχω γεννηθει το 1972 στον Πειραια.Απο το 1980 ζω στην Γλυφαδα. Σπουδασα στην Αθηνα κ παραλληλα αρχισα να εργαζομαι στο ι

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • Εθνικο Καποδιστριακο Πανεπιστημιο Αθηνων Οδοντιατρικη Σχολη 1992-1997

Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα 4μμ-9μμ
  • Τρίτη 9πμ-2μμ
  • Τετάρτη 4μμ-9μμ
  • Πέμπτη 9πμ-2μμ
  • Παρασκευή 4μμ-9μμ
Προύσσης 23, Γλυφάδα, Αθήνα TK 16562

Ο Γιατρός

Εχω γεννηθει το 1972 στον Πειραια.Απο το 1980 ζω στην Γλυφαδα. Σπουδασα στην Αθηνα κ παραλληλα αρχισα να εργαζομαι στο ιατρειο της μητερας μου απο το 1995.Υπηρετησα στην Αεροπορια την περιοδο 1998-2000 οπου κ εργαστηκα στο Οδοντιατρικο τμημα του 251 ΓΝΑ. Απο το 2000 ασκω την Οδοντιατρικη στο ιδιωτικο μου ιατρειο με γνωμωνα παντα την επιστημονικη αρτιοτητα των παρεχωμενων υπηρεσιων κ τον ανθρωποκεντρικο σχεδιασμο της κατα περιπτωση θεραπειας.
Ελατε να δωσουμε μαζι την λυση στα οδοντοστοματολογικα σας προβληματα.

  • Αισθητικης ,Προσθετικης,Περιοδοντολογιας,Εμφυτευαμτολογιας
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.