Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Aποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών .
Ειδεικεύτηκε στο ΄΄ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ Α

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από 4:30 μμ έως 9:00 μμ
  • Τετάρτη 8:30 πμ έως 12:30 μμ
Λεωφόρος Κιφησίας και Ιωνίας 1, Νεα Ερυθραία, Αθήνα TK 14671

Ο Γιατρός

Aποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών .
Ειδεικεύτηκε στο ΄΄ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΄΄΄ και στο ΄΄ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΄΄ αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα της χειρουργικής αντιμετώπισης σημαντικού αριθμού οφθαλμολογικών παθήσεων(όπως μικροχειρουργικής καταρράκτη, γλαυκώματος ), καθώς και στην παθολογία του οπτικού συστήματος των ενηλίκων αλλά και των παιδιών.
Εξειδικευμένες γνώσεις στην Διαθλαστική Χειρουργική έλαβε στο τμήμα LASER Διαθλαστικής Χειρουργικής του΄΄ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΄΄ και επιπροσθέτως συμμετέχοντας σε Διεθνή Σεμινάρια εξειδίκευσης αλλά και σε σεμινάρια της WAVE LIGHT της πρωτοπόρου παγκοσμίως εταιρίας κατασκευής οφθαλμολογικών μηχανημάτων laser
Είναι συνεργάτης ιατρός του Κέντρου Διαθλαστικής Χειρουργικής EYE LASER CENTER καθώς επίσης και της ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ.
Έχει συμμετάσχει σε πολλά Παννελλήνια και Διεθνή Συνέδρια Οφθαλμολογίας και Διαθλαστικής Χειρουργικής με δημοσιεύσεις και επιστημονικά άρθρα σε ελληνικά /διεθνή περιοδικά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.