Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Γεννήθηκα στην Αγιά Λαρίσης το 1969. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αγιάς το 1987. Εισήλθα στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωμα

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Διδακτορική διατριβή: “Μεταβολές έκκρισης ορμονών και κυτταροκινών από το λιπώδη ιστό στη νοσογόνο παχυσαρκία.” Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών.
  Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), τον Σεπτέμβριο του 1994.
  Πτυχίο Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), τον Ιούλιο του 1994, με βαθμό “Λίαν Καλώς”.
  Απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Αγιάς, του Νομού Λαρίσης, τον Ιούνιο του 1987.

Ώρες λειτουργίας

 • Καθημερινά από 5:00 μμ το απόγευμα έως 9:00 μμ το βράδυ

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΙΑΣΩ General
 • logo
  Mediterraneo Hospital
 • logo
  City Clinic
Λεωφόρος Μεσογείων 161, Αθήνα, Αθήνα TK 11526

Ο Γιατρός

Γεννήθηκα στην Αγιά Λαρίσης το 1969. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αγιάς το 1987. Εισήλθα στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και εγγράφηκα στο πρώτο έτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1988. Έλαβα το πτυχίο της Ιατρικής με βαθμό «Λίαν Καλώς» και ορκίστηκα Ανθυπίατρος το 1994.
Υπηρέτησα ως ανειδίκευτος ιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις και εκπαιδεύτηκα στην καταδυτική-υπερβαρική ιατρική.
Ειδικεύτηκα στη Γενική Χειρουργική (401 ΓΣΝΑ και ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός») και έλαβα τον τίτλο της ειδικότητας τον Ιανουάριο του 2004.
Εξειδικεύτηκα στη χειρουργική ήπατος, χοληφόρων και παγκρέατος στο Royal Liverpool University Hospital και στο Royal London Hospital της Μ. Βρετανίας έχοντας τη θέση του Senior Clinical Fellow (SpR Level).
Εκπαιδεύτηκα στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Οργάνων της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 ΓΣΝΑ.
Υπηρέτησα ως ειδικευμένος χειρουργός σε στρατιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας και της επαρχίας. Ήμουνα επίσης επικεφαλής, ως ειδικευμένος χειρουργός, ιατρικής στρατιωτικής αποστολής στο Βόρειο Αφγανιστάν και συγκεκριμένα σε γερμανικό στρατιωτικό νοσοκομείο ρόλου II.
Έχω δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά, έχω συμμετάσχει με ομιλίες (προσκεκλημένος ομιλητής) και εργασίες (προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις) σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και έχω παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών.

 • ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: 28
  ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 31
  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ: 44
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.