Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Μαιευτήρας- Γυναικολόγος Γιώργος Λάμπος είναι κατόχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στην "Παθολογία Κύησης" από το Πανε

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • MsC Πανεπιστήμιο Αθηνών
    PhD Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού όλο το 24ωρο πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά.
Βασιλέως Αλεξανδρου 67 και Κρέσνας 1, Περιστέρι, Αθήνα TK 12131

Ο Γιατρός

Ο Μαιευτήρας- Γυναικολόγος Γιώργος Λάμπος είναι κατόχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στην "Παθολογία Κύησης" από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και επίσης είναι Διδάκτωρ Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ειδικεύεται σε θέματα:
- Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας,
- Υπογονιμότητας και Αναπαραγωγής,
- Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας,
- Παρακολούθηση κύησης/ Κύηση Υψηλού Κινδύνου
- Λαπαροσκόπησης / Υστεροσκόπησης και
- Παθολογίας Τραχήλου / Κολποσκόπησης.
Ο Δρ Γεώργιος Λάμπος έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης της Γ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Παν Αθηνών, στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, ενώ συνεργάζεται με τα κορυφαία Ιδιωτικά Μαιευτήρια της Αθήνας.

  • Μετεκπαίδευση σε εξειδικευμένο κέντρο Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής στην Ιταλία. Πολυάριθμα συνέδρια και workshops Κολποσκόπησης, Λαπαροσκόπησης, Υστρεροσκόπησης, Αναπαραγωγικής Ιατρικής και Ρομποτικής Χειρουργικής σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.