Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ FOCUSING ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ)

ΑΤΟΜΙΚΗ(ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΙΩΝ) -ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ -ΟΜΑ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • H Ειρήνη Δαβλέρη είναι ψυχολόγος υγείας, ψυχοθεραπεύτρια, επόπτρια και εκπαιδεύτρια στην Προσωποκεντρική και τη Focusing Bιωματική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία. Είναι μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού του Ελληνικού Κέντρου Focusing.
  • Με βασικές σπουδές στην ψυχολογία και τη λογοθεραπεία στην Ελλάδα και μεταπτυχιακές σπουδές εξειδίκευσης στην Σκωτία. Ζεί και εργάζεται στην Κόρινθο. Ασχολείται με τη Διάγνωση(ψυχομετρικές δοκιμασίες), την ατομική και ομαδική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία καθώς και τη θεραπευτική αποκατάσταση των Διαταραχών Επικοινωνίας, Μάθησης και Αναπτυξης.. Είναι μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών συλλόγων και έχει δημοσιεύσει άρθρα με θέματα που αφορούν την κλινική πρακτική και εμπειρία.

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται κατόπιν ραντεβού, καθημερινά από 3 μ.μ. έως 8 μ.μ.
Σισύφου 8Α, Κόρινθος, Κόρινθος TK 20100

Ο Γιατρός

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ FOCUSING ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ)

ΑΤΟΜΙΚΗ(ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΙΩΝ) -ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ -ΟΜΑΔΑΣ

ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ/ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

ΨΥΧΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ (ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ/ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ), ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΑΘΗΣΗΣ

ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ

SKYPE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.