Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

O χειρουργός οφθαλμίατρος Δημήτρης Πανταζής ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική Hamburg-Eppendorf

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Καθημερινά 4:00 μμ με 8:00 μμ το απόγευμα

Συνεργασία με νοσοκομεία

  • logo
    Ιατρικό Κέντρο Αθηνών

Μέλος Συλλόγων

  • Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία
    Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία
Λεωφόρος Κηφισίας 135 και Εργοτέλους, Μαρούσι, Αθήνα TK 15124

Ο Γιατρός

O χειρουργός οφθαλμίατρος Δημήτρης Πανταζής ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική Hamburg-Eppendorf στο Αμβούργο της Γερμανίας. Διετέλεσε υπεύθυνος ιατρός της μονάδας των ιδιωτικών ασθενών του διευθυντή της Κλινικής, υπεύθυνος ειδικευόμενος ιατρός στο Τμήμα Γλαυκώματος και Αμφιβληστροειδούς καθώς και υπεύθυνος ιατρός του τμήματος Οφθαλμικής Ιστοπαθολογίας.
Διετέλεσε μέλος της ερευνητικής ομάδας της Πανεπιστημιακής Κλινικής και συνεργάστηκε σε ερευνητικό επίπεδο με μία από τις πιο γνωστές διαθλαστικές κλινικές στη Γερμανία, την Care Vision (για τη μέθοδο laser LASIK και PRK). Έχει εξειδικευτεί στον τομέα του γλαυκώματος και ασχολήθηκε με ποικίλες επιστημονικές εργασίες τις οποίες παρουσίασε στα Συνέδρια της Γερμανικής Εταιρείας Οφθαλμολογίας DOG. Το 2010 συνέχισε την ειδικότητά του στην Α΄ Παν. Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς και το 2011 απέκτησε τον Ελληνικό τίτλο Ειδικότητας της Οφθαλμολογίας και μετά από εξετάσεις στο Παρίσι τον Ευρωπαϊκό τίτλο Ειδικότητας FEBO (Fellow of the European Board of Ophthalmology).

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.