Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με άριστα
Στη συνέχεια μετέβη στη στη Μ. Βρετανία όπου και εκ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Από το 2005, οπότε και επέστρεψε στην Ελλάδα, διατηρεί ιδιωτικό Γυναικολογικό και Μαιευτικό Ιατρείο
 • Είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ.

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΜΗΤΕΡΑ

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Μονής Πετράκη 5, Κολωνάκι, Αθήνα TK 11521

Ο Γιατρός

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με άριστα
Στη συνέχεια μετέβη στη στη Μ. Βρετανία όπου και εκπαιδεύτηκε επί εξαετία στη Μαιευτική και Γυναικολογία στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία King’s College, St’ Thomas και Hammersmith, με βάση το πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης που ορίζεται από το Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων.
Αφού ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στη Μ. Βρετανία, εξειδικεύτηκε πλήρως σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και εξωσωματικής γονιμοποίησης για τρία επιπλέον χρόνια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου υπό τον Καθηγητή Λόρδο Robert Winston, παρουσιάζοντας παράλληλα ερευνητικό και συγγραφικό έργο.
Στη συνέχεια μετέβη για ένα έτος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ulleval του Όσλο, όπου εξειδικεύτηκε περαιτέρω σε προχωρημένες τεχνικές λαπαροσκοπικής και υστεροσκοπικής χειρουργικής.
Το 1999 απέκτησε το Δίπλωμα του Τομέα Οικογενειακού Προγραμματισμού του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (Diplomate of the Faculty of Family Planning) και το 2003 τον Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών για την Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική (Λαπαροσκόπηση και Υστεροσκόπηση) από το Πανεπιστήμιο του Όσλο.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.