Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο ιατρός Δημήτρης Δούμπλης είναι μαιευτήρας, χειρουργός γυναικολόγος. διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθη

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Απόφοιτος του κολεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ με άριστα, ο ιατρός εισήχθη στη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή και πήρε το πτυχίο Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1991. Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητάς του στην πανεπιστημιακή κλινική του νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, έλαβε επιπλέον ειδίκευση στην γυναικολογική ογκολογία και λαπαροσκόπηση, στο νοσοκομείο HAMMERSMITH του Λονδίνου, ενώ υπήρξε συνεργάτης έρευνας του πανεπιστημίου IMPERIAL του Λονδίνου, σε θέματα μεταμοσχεύσεων του γυναικείου γεννητικού συστήματος.

Ώρες λειτουργίας

 • Δευτέρα 15:00 - 22:00
 • Πέμπτη 15:00 - 22:00

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • Γυναικολογική / Μαιευτική εξέταση
  Τεστ Παπανικολάου / Καλλιέργειες
  Υπερηχογράφημα
  Κολποσκόπηση
  Διαγνωστική υστεροσκόπηση

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΜΗΤΕΡΑ

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Βασιλίσσης Σοφίας 98Α, Αθήνα TK 11528

Ο Γιατρός

Ο ιατρός Δημήτρης Δούμπλης είναι μαιευτήρας, χειρουργός γυναικολόγος. διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Αναπληρωτής Διευθυντής της Γυναικολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και είναι συνεργάτης του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ.
Εξειδίκευση στην γυναικολογική ογκολογία και λαπαροσκόπηση, στο νοσοκομείο HAMMERSMITH του Λονδίνου.Είναι ειδικός στην υστεροσκόπηση μετά από εκπαίδευση στο Bari της Ιταλίας και στο Λονδίνο. Κατέχει, έπειτα από εξετάσεις, το δίπλωμα της Βρετανικής Εταιρείας Κολποσκόπησης καθώς και το κρατικό δίπλωμα υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία.

Το Ιατρείο

Βασιλίσσης Σοφίας 98Α
τηλ. 2107786537
fax 2107786598

Το Προσωπικό

Μαια - Συνεργάτις : Παπαχρήστου Αργυρώ

Υπηρεσίες θεραπείες

 • Γυναικολογική / Μαιευτική εξέταση
  Τεστ Παπανικολάου / Καλλιέργειες
  Υπερηχογράφημα
  Κολποσκόπηση
  Διαγνωστική υστεροσκόπηση

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.