Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΦΕΡΡΑΡΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ Γ.Ν.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΕΡΡΑΡΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΟΚΤ2000 ΕΩΣ ΜΑΙΟ 2001

Ώρες λειτουργίας

 • 09.00-13.00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ 19.00-21.00 ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 • ΤΗΛ.ΙΑΤΡΕΙΟΥ 210-2836616

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
  ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
  24ΩΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΙΕΣΕΩΣ
  ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Λεωφόρος Aμαρουσίου 40, Νέο Ηράκλειο, Αθήνα TK 151 21

Υπηρεσίες θεραπείες

 • ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
  ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
  24ΩΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΙΕΣΕΩΣ
  ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 • ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗ 2010, 2011, 2012
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.