Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Γεννηθείς στο Αγρίνιο εισήλθα στην Στρατιωτική Ιατρική του ΑΠΘ μέσω πανελληνίων εξετάσεων. Αποφοίτησα επιτυχώς και ονομά

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Κατέχω πιστοποίηση (κατόπιν εξετάσεων) στην Ηχωκαρδιογραφία (υπερηχοκαρδιογράφημα) παίδων και ενηλίκων από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου"

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  Βιοκλινική Αθηνών

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Πλατεία Πλαστήρα 21, Ραφήνα TK 19009

Ο Γιατρός

Γεννηθείς στο Αγρίνιο εισήλθα στην Στρατιωτική Ιατρική του ΑΠΘ μέσω πανελληνίων εξετάσεων. Αποφοίτησα επιτυχώς και ονομάστηκα αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.
Στην διάρκεια της σταδιοδρομίας μου στο ΠΝ υπηρέτησα σε πολεμικό πλοίο επί 2ετία, συμμετείχα σε σχολεία εκπαίδευσης του ΠΝ (καταδυτική ιατρική, αεροπορική ιατρική, αντιμετώπιση ΡΒΧ απειλής, βασική και εξειδικευμένη αναζωογόνηση της ζωής BLS/ALS).
Απέκτησα την ειδικότητα της Καρδιολογίας κατόπιν εκπαίδευσης στην Β Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου ΑΘηνών και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκα στις σύγχρονες Ηχωκαρδιογραφικές τεχνικές (διοισοφαγικό υπερηχογράφημα και δυναμικό υπερηχογράφημα -stress echo) στο Λονδίνο.
Είμαι Επιμελητής Καρδιολογικής κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Είμαι παντρεμένος και έχω 3 παιδιά.

Τρόποι πληρωμής

Visa,MasterCard,Μετρητά,Πιστωτική

 • Λαμβάνω μέρος τακτικά σε συνέδρια του εσωτερικού συναφή με την ειδικότητά μου ως ομιλητής
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.