Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

O Στέφανος Σ. Μπολομύτης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατι

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά.

Μέλος Συλλόγων

  • Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία
    Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία
Αθηνών-Σουνίου, Λαυρεωτική, Αθήνα TK 19001

Ο Γιατρός

O Στέφανος Σ. Μπολομύτης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Μετά την ολοκλήρωση της εκτέλεσης καθηκόντων ιατρού άνευ ειδικότητας στο 401 ΓΣΝΑ και Διοικητού Λόχου Υγειονομικού στην περιφέρεια, εκπαιδεύτηκε στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και απόκτησε κατόπιν εξετάσεων την Ιατρική Ειδικότητα Ουρολογίας και τον τίτλο Fellow of European Board of Urology (2010). Εργάστηκε ως Τμηματάρχης Υγειονομικής Υποστήριξης στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, ασκώντας παράλληλα ιδιωτικώς την ειδικότητα της Ουρολογίας. Στην παρούσα φάση κατέχει τη θέση Επιμελητή της Ουρολογικής Κλινικής στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι υποψηφιος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει συμμετάσχει με ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Εκπαιδεύτηκε σε αντικείμενα επείγουσας ιατρικής στο Walter Reed Army Medical Center, Washington DC, ενώ το 2010 πήρε μέρος στο πρόγραμμα Urotour του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων, συμμετέχοντας στις δραστηριότητες της Ουρολογικής Κλινικής του Bristol Urological Institute, Bristol University, United Kingdom .

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.