Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, στην λαπαροσκόπηση, υστεροσκόπηση κα

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών (1998) με βαθμό "Λίαν Καλώς" (Εισαγωγή με Πανελλήνιες Εξετάσεις το 1992).
 • Master of Science στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και Εμβρυική Ανάπτυξη, Πανεπιστήμιο Bristol, Αγγλία. Βράβευση για την καλύτερη επίδοση και λήψη υποτροφίας "Gordon Stirrat".
 • Διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό " Άριστα". Θέμα διδακτορικής διατριβής: «Xρήση μεθόδου Power Doppler στη μελέτη προκαρκινικών και καρκινικών αλλοιώσεων του τραχήλου της μήτρας».
 • Παρακολούθηση Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας (2011-2012)

Ώρες λειτουργίας

 • Τρίτη και Πέμπτη απο τις 5:00 μμ το μεσημέρι έως τις 9:00 μμ το βράδυ
Ιατρίδου 101, Καλλιθέα, Αθήνα TK 17675

Ο Γιατρός

εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, στην λαπαροσκόπηση, υστεροσκόπηση και κολποσκόπηση.

Τέως επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας

Τέως Ιατρός Α΄ Πανεπιστημιακής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα (2006-2011)

 • Συμμετοχή σε πολυάριθμα συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν σε όλες τις υποειδικότητες τηε Μαιευτικής και της Γυναικολογίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.
 • Συμμετοχή με αναρτημένες ανακοινώσεις και ομιλίες σε πολυάριθμα Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια.
 • Εκπαιδευτής Σεμιναρίου Αντιμετώπισης Μαιευτικών Επειγόντων (ALSO-Advanced Life Support in Obstetrics)
 • Εκπαιδευτής Σεμιναρίου Αντιμετώπισης Γυναικολογικών Επειγόντων (ALSG-Advanced Life Support in Gynecology)
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.