21/11/2012 ΟΜΙΛΙΑ διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής-Σεξολόγος

Μάστερ:
Κλινικής Σεξολογίας
Ιατρικής της Σεξουαλικότητας
Κλινικής Ψυχοφαρμακολο

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Όλες τις ημέρες και ώρες κατόπιν ραντεβού
  • Τηλ.: 2107247010
  • www.sexologia.gr
  • www.psychiatriki.gr

Μέλος Συλλόγων

  • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
    Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Παπαδιαμαντοπούλου 4 και Βασιλίσσης Σοφίας, Ιλίσια, Αθήνα TK 11528

ΟΜΙΛΙΑ

21/11/2012

"ΕΓΩ ΚΑΙ Ο HIV"... ΟΙ ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ

Στα πλαίσια των καθιερωμένων πλέον συναντήσεων του "Εγώ και ο HIV", την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012, στο Ξενοδοχείο Κάραβελ (αίθουσα HORIZON) συζητάμε το "Μεγαλώνοντας με τον HIV" -με υλικό από την τελευταία διεθνή συνάντηση του "HIV and Your Healthy Agein Body" στην Βαρσοβία, συζητάμε για το SEX με τον σεξολόγο κο Παπακωνσταντίνου και τέλος για τα "party drugs".

Ο Γιατρός

Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής-Σεξολόγος

Μάστερ:
Κλινικής Σεξολογίας
Ιατρικής της Σεξουαλικότητας
Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας

Ο Σάκης Παπακωνσταντίνου είναι Ψυχίατρος και Σεξολόγος.
Έλαβε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Είναι κάτοχος τριών Μεταπτυχιακών Πανεπιστημιακών τίτλων (Μάστερ, MSc) αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ: στην Κλινική Σεξολογία στην Σεξουαλική Ιατρική (Sexual Medicine), και στην Κλινική Ψυχοφαρμακολογία. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε Διεθνή και Ελληνικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε Διεθνή και Ελληνικά συνέδρια.
Έχει συμμετάσχει σε πολλά, σημαντικά, Διεθνή και Ελληνικά συνέδρια ως εισηγητής. Έχει οργανώσει συνέδρια και έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 50 διεθνείς και εθνικές επιστημονικές συναντήσεις. Συνέβαλε ως συγγραφέας στο βιβλίο με τίτλο «Κλινική Ψυχοφαρμακολογία, Επίκαιρα Θέματα» (επιμέλεια Κ. Σολδάτος, Δ. Δικαίος) των εκδόσεων ΒΗΤΑ. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για Σεξουαλικές δυσλειτουργίες, σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, ψυχοφαρμακολογία, διαταραχές της διάθεσης.
Έχει εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT) στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας (ΕΠΙΨΥ) στην Αθήνα. Είναι ταμίας της ΕΕΕΨ της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας. Είναι μέλος της International Society for Sexual Medicine (ISSM) και της European Society for Sexual Medicine (ESSM)

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.