13/12/2012 Πως μπορείτε να αποφύγετε την εξωτερική ωτίτιδα διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

στο συγχρονο και πληρως εξοπλισμενο ιατρειο γινεται

Πληρης κλινικη εξεταση
Ενδοσκόπηση μύτης-ρινοφάρυγγα-λάρυγγα κ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • -αποφοιτος Αμερικανικου Κολλεγιου Ελλαδος(Pierce College)
  -πτυχιουχος ιατρικης σχολης πανεπιστημιου πατρων
  -ειδικευθεισα στη μεγαλη βρετανια (Tameside General Hospital και Northwick Park Hospital)και στο Γ.Ν.Αθηνων " Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ"
  -εργαστηκε ως επιμελητρια στην ΩΡΛ κλινικη του Ογκολογικου Νοσοκομειου Αθηνων "ο Αγιος Σαββας"

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά., καθημερινά από 9.30 π.μ. έως 1.30 μ.μ. και από 5.30 μ.μ. έως 9 μ.μ., εκτός απογεύματος Τετάρτης
Δημάρχου Ν. Χαρίτου 11, Καρδίτσα TK 43100

Πως μπορείτε να αποφύγετε την εξωτερική ωτίτιδα

13/12/2012

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Το άρθρο του γιατρού στο markos.tv

Ο Γιατρός

στο συγχρονο και πληρως εξοπλισμενο ιατρειο γινεται

Πληρης κλινικη εξεταση
Ενδοσκόπηση μύτης-ρινοφάρυγγα-λάρυγγα και βιντεοκαταγραφη της
Πλήρης ακοολογικός έλεγχος
Παιχνιδοακοομετρία
Ωτομικροσκόπηση και Ενδοσκόπηση ώτων
Έλεγχος Ιλίγγου - Διαταραχών ισορροπίας
Χειρισμοι για αντιμετωπιση ιλιγγου
Ληψη βιοψιων υπο τοπικη αναισθησια

 • συμμετοχη σε πολλα διεθνη και ελληνικα συνεδρια με ελευθερες και αναρτημενες ανακοινωσεις.
  παρακολουθηση σεμιναριων (courses -workshops)στα πλαισια της συνεχιζομενης εκπαιδευσης
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.