Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Ψυχίατρος Αντώνιος Μούγιας είναι Επιστημονικά Υπεύθυνος στο Κέντρο Alzheimer της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας "Ο Νέστωρ".

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ψυχικού και την Ιατρική σχολή, του Πανεπιστημίου του Szeged. Yπηρέτησε το αγροτικό του στη Σύρο και την Τήνο και εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία και τη Νευρολογία στη Γαλλία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νανσύ και το νοσοκομείο «Bon Secours», στο Metz αντίστοιχα. Ο Αντώνης Μούγιας ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Ψυχιατρική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Ψ.Ν.Α), εργαζόμενος στο 8ο Ψυχιατρικό τμήμα επειγόντων, το 18 άνω αλκοολικών ως ειδικευόμενος ψυχιατρικής και το Ψυχογηριατρικό τμήμα, Μποδοσάκειο Β.

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται, καθημερινά, κατοπιν ραντεβού, από 3 μ.μ. έως 9 μ.μ.

Μέλος Συλλόγων

  • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
    Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι, Αθήνα TK 10673

Ο Γιατρός

Ο Ψυχίατρος Αντώνιος Μούγιας είναι Επιστημονικά Υπεύθυνος στο Κέντρο Alzheimer της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας "Ο Νέστωρ". Είναι υπεύθυνος για το ιατρείο μνήμης, την κλινική Βραχείας Νοσηλείας και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Νέστορα. Είναι Διδάκτορας του πανεπιστημίου των Ιωαννίνων, με πολλές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Το 2011 εκλέχτηκε Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας.

  • Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες ομιλίες στην κοινότητα, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια, ημερίδες, βιβλία και άρθρα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.