Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Είμαι Απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Φυσικοθεραπείας. Εργάστηκα στο Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης του Φυσιάτρου Κ. Παπαδημητρίου γι

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • 1. ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ TRIGGER POINT- DRY NEEDLING
  2. NEURAL MOBILIZATION (ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΥΡΩΝ)
  3. ΚΡΑΝΙΟΙΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
  4. MAITLAND MOBILIZATION
  5. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (T.C.M.)
  6. Fascia Therapy (Περιτονιακή Θεραπεία)
  7. ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου"
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 116Α, Εξάρχεια, Αθήνα TK 11472

Ο Γιατρός

Είμαι Απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Φυσικοθεραπείας. Εργάστηκα στο Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης του Φυσιάτρου Κ. Παπαδημητρίου για 4 χρόνια.

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας μας λειτουργεί από τον Απρίλιο του 1998. Στο χώρο μας γίνεται θεραπεία και αποκατάσταση Ορθοπαιδικών-Νευρολογικών, ρευματολογικών παθήσεων και αθλητικών κακώσεων. Η αγάπη μου και η προσπάθειά μου να βοηθήσω περισσότερο τους ασθενείς μου με ώθησε να παρακολουθήσω αρκετά μεταπτυχιακά σεμινάρια όπως:

Ειδικές πιέσεις Trigger Point, Neural Mobilization (κινητοποίηση νεύρων), MAITLAID MOBILIZATATION μηχανική διάγνωση και θεραπεία Ο.Μ.Σ.Σ., σεμινάρια παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, Fasia therapy (περιτοναϊκή θεραπεία), σεμινάρια για την κίνηση του σώματος, διάβασμα σώματος, σωματότυπους, έλεγχος αναπνοής, έλεγχος του στρες και κατευθυνόμενη σωματική και νοητική χαλάρωση.

Ο ήρεμος άνθρωπος θεραπεύεται πιο εύκολα.

Στη διάθεση του ασθενούς υπάρχει όλος ο επιστημονικός και τεχνολογικός εξοπλισμός για όλες τις πράξεις φυσικοθεραπείας.

Άριστο προσωπικό από Φυσικοθεραπευτές και Φυσικοθεραπεύτριες για την άψογη λειτουργία του Κέντρου Φυσικοθεραπεία σε όλα τα επίπεδα προσφοράς μας.

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.