Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Γρηγοριάδης Αιμίλιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971. Σπούδασε Ιατρική στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Plovdiv (Φιλιππο

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Σπούδασε Ιατρική στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Plovdiv (Φιλιππούπολης) Βουλγαρίας, τμήμα Ιατρικής, όπου εισήχθη το 1991 και τελείωσε το 1997 με βαθμό 10 (άριστα). Το 2002 απόκτησε την ειδικότητα Κοινωνικής Ιατρικής και Διοίκησης Υγείας στο προαναφερόμενο ΑΕΙ. Το 2010 απόκτησε την ειδικότητα της Μαιευτικής - Γυναικολογίας μετά από εξετάσεις στην Αθήνα.

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν ραντεβού καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 2 μ.μ. και 18:00 - 20:30.
 • Σαββάτο κατόπιν ραντεβού.

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • - test PAP
  - HPV DNA ανάλυση
  - προγεννητικός έλεγχος - αυχενική διαφάνεια - - υπερηχογραφική απεικόνιση 3D / 4D
  - υπέρηχος εμβρύου
  - γυναικολογικός υπέρηχος
  - υπέρηχος μαστού - ελαστογραφία
  παρακέντηση όγκου μαστού - FNA βιοψία
  - κολποσκόπηση
  - κρυοπηξία
  - διαθερμία κονδυλωμάτων κ.ά.
  - αντιμετώπιση πρόπτωσης & ακράτειας ούρων
  - Thin Prep (κυτταρολογική εξέταση υγρής φάσης)
  - σπερματέγχυση
  - οικογενειακός προγραμματισμός
  - αντισύλληψη - συμβουλευτική
  - τοποθέτηση σπιράλ
  - γυναικεία ακράτεια

Έξτρα Παροχές

 • - Έκπτωση ~ 20% στην επίσκεψη 2 ή παραπάνω μελών της ίδιας οικογένειας
  - Έκπτωση ~ 20% σε ανέργους με κάρτα ΟΑΕΔ
  - Έκπτωση 20% για άτομα με ειδικές ανάγκες

Μέλος Συλλόγων

 • Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρία
  Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρία
 • Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης
  Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης
 • Ελληνική Εταιρία Υπερήχων στην Μαιευτική και Γυναικολογία
  Ελληνική Εταιρία Υπερήχων στην Μαιευτική και Γυναικολογία
 • Ελληνική Εταιρία Κολποσκοπήσεων και παθολογίας του τραχήλου της μήτρας
  Ελληνική Εταιρία Κολποσκοπήσεων και παθολογίας του τραχήλου της μήτρας
Μιχαήλ Καραολή & Ελπίδος 6, Ξάνθη, Εμπορικό κέντρο CO, Ξάνθη TK 67100

Ο Γιατρός

Ο Γρηγοριάδης Αιμίλιος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971. Σπούδασε Ιατρική στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Plovdiv (Φιλιππούπολης) Βουλγαρίας, τμήμα Ιατρικής, όπου εισήχθη το 1991 και τελείωσε το 1997 με βαθμό 10 (άριστα). Το 2002 απόκτησε την ειδικότητα Κοινωνικής Ιατρικής και Διοίκησης Υγείας στο προαναφερόμενο ΑΕΙ. Το 2010 απόκτησε την ειδικότητα της Μαιευτικής - Γυναικολογίας μετά από εξετάσεις στην Αθήνα.
Το 1999-2000 εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στο Π.Ι. Κιμμερίων Ξάνθης με παράλληλη συμμετοχή στις δραστηριότητες (ιατρεία και εφημερείες) της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.
Κατά την άσκησή του ως ειδικευόμενος ιατρός μαιευτικής - γυναικολογίας, εργάστηκε αρχικά ως ασκούμενος ιατρός στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης το διάστημα 2000 - 2001. Στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως ναύτης - ιατρός στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας, περίοδο που του αναγνωρίστηκε ως χρόνος άσκησης στην Παθολογία (6 μήνες) και στη Γενική Χειρουργική (5,5 μήνες) από το ΚΕΣΥ. Έπειτα εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός μαιευτικής - γυναικολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης από το 2002 - 2006. Το 2006 αναχώρησε για τη Γερμανία όπου και εργάστηκε από το 2006 - 2009 στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική (Frauenklinik) του Carl-Thiem Klinikum στο Cottbus της Γερμανίας (1,5 χρόνο στο τμήμα γυναικολογικής ογκολογίας - μαστολογίας και 1,5 χρόνο στο τμήμα κυήσεων υψηλού κινδύνου - προγεννητικού ελέγχου). Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε το διάστημα 2009 - 2010 στην Στ’ Κλινική του Μαιευτηρίου - Γενικού Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» στην Αθήνα, που ειδικεύεται στις κυήσεις υψηλού ελέγχου και τον προγεννητικό έλεγχο. Παράλληλα, συνεργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και τα ιδιωτικά μαιευτήρια "Λητώ", "Ιασώ" και "Μητέρα" στην Αθήνα. Στα μέσα του 2010 επέστρεψε στην Ξάνθη και σε ιδιόκτητο, καλαίσθητο χώρο ίδρυσε με τη σύζυγό του Συλβίνα Σάνγκοβα - Γρηγοριάδη - ειδικό ενδοκρινολόγο, τη FeminOrm - Σύγχρονα Ιατρεία Μαιευτικής - Γυναικολογίας και Ενδοκρινολογίας (μεταβολισμού - σακχαρώδη διαβήτη), έχοντας ως πρωτεύον μέλημα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Το 1999-2000 εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στο Π.Ι. Κιμμερίων Ξάνθης με παράλληλη συμμετοχή στις δραστηριότητες (ιατρεία και εφημερείες) της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.
Κατά την άσκησή του ως ειδικευόμενος ιατρός μαιευτικής - γυναικολογίας, εργάστηκε αρχικά ως ασκούμενος ιατρός στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης το διάστημα 2000 - 2001. Στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως ναύτης - ιατρός στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας, περίοδο που του αναγνωρίστηκε ως χρόνος άσκησης στην Παθολογία (6 μήνες) και στη Γενική Χειρουργική (5,5 μήνες) από το ΚΕΣΥ. Έπειτα εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός μαιευτικής - γυναικολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης από το 2002 - 2006. Το 2006 αναχώρησε για τη Γερμανία όπου και εργάστηκε από το 2006 - 2009 στη Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική (Frauenklinik) του Carl-Thiem Klinikum στο Cottbus της Γερμανίας (1,5 χρόνο στο τμήμα γυναικολογικής ογκολογίας - μαστολογίας και 1,5 χρόνο στο τμήμα κυήσεων υψηλού κινδύνου - προγεννητικού ελέγχου). Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε το διάστημα 2009 - 2010 στην Στ’ Κλινική του Μαιευτηρίου - Γενικού Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» στην Αθήνα, που ειδικεύεται στις κυήσεις υψηλού ελέγχου και τον προγεννητικό έλεγχο. Παράλληλα, συνεργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και τα ιδιωτικά μαιευτήρια "Λητώ", "Ιασώ" και "Μητέρα" στην Αθήνα. Στα μέσα του 2010 επέστρεψε στην Ξάνθη και το 2011 σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο, ιδιόκτητο χώρο, ίδρυσε με τη σύζυγό του Συλβίνα Σάνγκοβα - Γρηγοριάδη - ειδικό ενδοκρινολόγο, τα FeminOrm - Σύγχρονα Ιατρεία Μαιευτικής - Γυναικολογίας και Ενδοκρινολογίας (μεταβολισμού - σακχαρώδους διαβήτη), έχοντας ως πρωτεύον μέλημα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας.

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος
Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρία
Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική-Γυναικολογία
Γερμανο-Ελληνικής Εταιρείας Μαιευτικής - Γυναικολογίας (DGGGG)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Πάμπολλα συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες, τόσο στην ημεδαπή, όσο και στην αλλοδαπή και συνεχίζω (γηράσκω αεί διδασκόμενος)

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Αγγλικα, Γερμανικά, Βουλγαρικά

Το Ιατρείο

Σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο, ιδιόκτητο χώρο ιδρύσαμε τα FeminOrm - Σύγχρονα Ιατρεία Μαιευτικής - Γυναικολογίας και Ενδοκρινολογίας (μεταβολισμού - σακχαρώδους διαβήτη), έχοντας ως πρωτεύον μέλημα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, πάντα με ανθρώπινο χαρακτήρα!

Το Προσωπικό

- Τσιολάκη Χρυσούλα, νοσηλεύτρια ΤΕΙ - Αδαμίδου Ελένη, γραμματέας

Υπηρεσίες θεραπείες

 • - test PAP
  - HPV DNA ανάλυση
  - προγεννητικός έλεγχος - αυχενική διαφάνεια - - υπερηχογραφική απεικόνιση 3D / 4D
  - υπέρηχος εμβρύου
  - γυναικολογικός υπέρηχος
  - υπέρηχος μαστού - ελαστογραφία
  παρακέντηση όγκου μαστού - FNA βιοψία
  - κολποσκόπηση
  - κρυοπηξία
  - διαθερμία κονδυλωμάτων κ.ά.
  - αντιμετώπιση πρόπτωσης & ακράτειας ούρων
  - Thin Prep (κυτταρολογική εξέταση υγρής φάσης)
  - σπερματέγχυση
  - οικογενειακός προγραμματισμός
  - αντισύλληψη - συμβουλευτική
  - τοποθέτηση σπιράλ
  - γυναικεία ακράτεια

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά,Πιστωτική

Δραστηριότητες

 • Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή & γυναικολογική ενδοκρινολογία (σπερματέγχυση, προετοιμασία και παρακολούθηση εξωσωματικής γονιμοποίησης σε συνεργασία με έγκυρα και πιστοποιημένα κέντρα)

 • Πάμπολλα συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες, τόσο στην ημεδαπή, όσο και στην αλλοδαπή και συνεχίζω (γηράσκω αεί διδασκόμενος)
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.