Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Πτυχιούχος του τμήματος Λογοθεραπείας Πατρών .
Από τότε μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 συνεργάστηκε με το Κέντρο Αποκατά

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Πτυχιούχος του τμήματος Λογοθεραπείας Πατρών .

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου".

Υπηρεσίες/Θεραπείες

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ
  ΛΟΓΟΥ
  ΟΜΙΛΙΑΣ
  ΦΩΝΗΣ
  ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ
Αγίας Φωτεινής 43, Νέα Σμύρνη, Αθήνα TK 17123

Ο Γιατρός

Πτυχιούχος του τμήματος Λογοθεραπείας Πατρών .
Από τότε μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 συνεργάστηκε με το Κέντρο Αποκατάστασης Αποθεραπείας ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ. Όπου παρείχε υπηρεσίες λογοθεραπείας σε ενήλικες με προβλήματα λόγου ,ομιλίας, φωνής και κατάποσης.

Επιπλέον συνεργάστηκε με Διαγνωστικά & Θεραπευτικά Κέντρα κάνοντας διάγνωση και θεραπεία σε παιδιά με διαταραχές λόγου, ομιλίας, φωνής και κατάποσης.

Σήμερα εργάζεται στην ομάδα φυσιατρικής αποκατάστασης ‘ΕΓΕΡΣΙΣ’ (Διευθυντής φυσίατρος Κος Γ.Βησσαράκης), ως υπεύθυνη τμήματος λογοθεραπείας.

Επίσης διατηρεί δικό της Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο στη περιοχή της Νέας Σμύρνης

Τέλος είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης του Α’ΤΕΣΤ (Ανιχνευτική δοκιμασία σχολικής ετοιμότητας).

www.logotherapeia-dysphagia.gr

Υπηρεσίες θεραπείες

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ
  ΛΟΓΟΥ
  ΟΜΙΛΙΑΣ
  ΦΩΝΗΣ
  ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.