21/5/2015 Έγχυση για ρυτίδες έκφρασης με φυσικό αποτέλεσμα! διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Μετά την εξειδίκευσή του στην Laser Δερματολογία, στην Αγγλία και Αμερική, πρωτοστάτησε στην εφαρμογή των εξελιγμένων La

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • 1981-1986
  Ιατρική σχολή: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 • 1989-1993
  Ειδικότητα: Πανεπιστημιακή δερματολογική κλινική ΠΕΠΑΓΝΙ
 • 1990-1993
  Διδακτορική διατριβή: Μηχανισμοί διαβατότητας δέρματος
 • 1993-1995
  Laser επεμβατική δερματολογία
  Πανεπιστημιακή κλινική Οξφόρδη
  Νοσοκομείο Lister Λονδίνο
Βασ. Σοφίας 49, Αθήνα TK 11521

Έγχυση για ρυτίδες έκφρασης με φυσικό αποτέλεσμα!

21/5/2015

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Πόσο ακριβείς είναι οι πρόσφατες αναφορές για τους κινδύνους του εμβολίου για τον ιό HPV;

21/5/2015

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Το fast food «θρέφει» την ατοπική δερματίτιδα

21/5/2015

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Μια εικόνα… χίλιες λέξεις για το δέρμα του προσώπου σας

21/5/2015

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Εξελιγμένες θεραπείες εξαλείφουν την κυτταρίτιδα

9/4/2015

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Δερματικά Κονδυλώματα σε έξαρση: Μάθετε πως θα προστατευθείτε

28/4/2014

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Το άρθρο του γιατρού στο markos.tv

Ο Γιατρός

Μετά την εξειδίκευσή του στην Laser Δερματολογία, στην Αγγλία και Αμερική, πρωτοστάτησε στην εφαρμογή των εξελιγμένων Laser στην Ελλάδα. Θεωρείται guru (έχων μεγάλη και βαθειά γνώση, εμπειρία, κύρος, προσφορά εκπαίδευσης και διδασκαλίας) στον τομέα αυτό.

Ίδρυσε τα πρώτα και πλέον εξοπλισμένα ενδονοσοκομειακά τμήματα Laser Δερματολογίας, στην Ελλάδα, στο Ιατρικό Αθηνών, στο Μαρούσι, και στην Κλινική Αγίου Λουκά Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Είναι ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής των Laserline Clinics, δίκτυο κέντρων Κοσμητικής Ιατρικής και Laser σε όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της διοικήσεώς του, δημιουργήθηκαν 25 εταιρικά κέντρα με 400 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων, μεταξύ των οποίων 70 ιατρών, και άλλα 10 κέντρα franchising με επιπλέον 100 θέσεις εργασίας. Το 2009 αποχώρησε. Από το 2009 τα κέντρα Laserline Clinics λειτουργούν ως ανεξάρτητα, αυτοδιοικούμενα κέντρα, από τους μετόχους τους, που είναι πρώην εργαζόμενοι ή συνεργάτες του δικτύου.

Ο όρος Κοσμητική Ιατρική στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε και επικράτησε μέσω της δικής του δραστηριότητας.

Εργασίες του είναι δημοσιευμένες σε έγκυρα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, άρθρα και κεφάλαιά του σε διεθνή βιβλία, καθώς και ανακοινώσεις του σε πρακτικά διεθνών και ελληνικών συνεδρίων στα οποία συμμετέχει με ομιλίες και διαλέξεις σε όλες τις χώρες. Συμμετέχει με ομιλίες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Πανεπιστημιακών Κλινικών Αθηνών και Ιωαννίνων. Αρθρογραφεί τακτικά στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο σε θέματα σχετικά με το ευρύτερο γνωστικό του αντικείμενο.

 • Προσκεκλημένος ομιλητής σε 25 Διεθνή Συνέδρια
 • Προσκεκλημένος ομιλητής σε 32 Ελληνικά Συνέδρια
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.