Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο ειδικός ορθοδοντικός Εμμανουήλ Γ. Περράκης σ’ ένα σύγχρονα διαμορφωμένο χώρο στον Πειραιά, εφαρμόζει υψηλών προδιαγραφ

διαβάστε περισσότερα

Ώρες λειτουργίας

  • Από Δευτέρα έως Σάββατο 9:00-21:00
Πραξιτέλους 111, Πειραιάς, Αθήνα TK 18532

Ο Γιατρός

Ο ειδικός ορθοδοντικός Εμμανουήλ Γ. Περράκης σ’ ένα σύγχρονα διαμορφωμένο χώρο στον Πειραιά, εφαρμόζει υψηλών προδιαγραφών θεραπευτικές τεχνικές στους πελάτες του που το επισκέπτονται από όλη την Αθήνα.

Προληπτική ορθοδοντική για διακοπή βλαβερών συνηθειών & διατήρηση χώρου σε παιδιά. Μηχανήματα
τύπου Hawley για παιδιά
Λευκά και μεταλλικά brachets - σιδεράκια για διόρθωση ορθοδοντικών ανωμαλιών
Πρωτοποριακή τεχνική με διαφανείς νάρθηκες για εφήβους & ενηλίκους

Αόρατοι διαφανείς ορθοδοντικοί νάρθηκες: μια σειρά από λεπτούς διαφανείς νάρθηκες σε σχήμα πετάλου με ακριβή εφαρμογή πάνω στα δόντια, πετυχαίνουν σταδιακή μετακίνηση και διόρθωση των αποκλίσεών τους.

Τα οφέλη της τεχνικής:
Διάρκεια θεραπείας 8-10 μήνες κατά προσέγγιση
Τέλεια αισθητική
Διατήρηση καλύτερης στοματικής υγιεινής
Καλύτερη επαφή δοντιών που βοηθά στο σωστό βούρτσισμά τους και την αποφυγή εμφανίσεως τερηδόνας, ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας
Σωστή λειτουργία των αρθρώσεων του στόματος
Βιολογικός τρόπος μετακίνησης δοντιών με ήπια ένταση δυνάμεων
Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός
Οι ασθενείς δεν περιορίζονται από αισθητικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς λόγους
Επιδρά ψυχολογικά στην αυτοπεποίθηση του ανθρώπου, χαρίζοντας ένα χαρούμενο και φωτεινό χαμόγελο

Οι αόρατοι διαφανείς ορθοδοντικοί νάρθηκες είναι μία τεχνολογική πρωτοπορία στον τομέα της σύγχρονης ορθοδοντικής, που γνωρίζει τεράστια απήχηση, καθώς είναι ο πλέον φυσιολογικός και ανώδυνος τρόπος για να αποκτήσει κανείς μία άρτια, σωστή, υγιή και καλαίσθητη οδοντοστοιχία. Με ανώδυνες διαδικασίες επιτυγχάνεται η στοματική υγιεινή αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα, που αναδεικνύουν το χαμόγελό σας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλοί διάσημοι, επώνυμοι, καλλιτέχνες, μοντέλα, δημοσιογράφοι και γενικότερα άτομα που απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητας και προβάλλονται στα media, καταφεύγουν στην πρωτοποριακή αυτή τεχνική, αναβαθμίζοντας έτσι την εικόνα τους και την στοματική τους υγιεινή. Ανακαλύψτε και εσείς την μέθοδο που θα σας χαρίσει το τέλειο χαμόγελο!

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.