Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Νικόλαος Δουβλέτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Η ιατρική αποτελούσε ανέκαθεν το όνειρό

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Το 1997 αποφοίτησε από την ιατρική σχολή και έκανε το αγροτικό του στον Προμαχώνα Σερρών. Αμέσως μετά ξεκίνησε την ειδικότητά του στη γενική χειρουργική, ενώ το 2005 άρχισε την ειδικότητά του στη μαιευτική γυναικολογία.
 • Το 2009 πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και απέκτησε την ειδικότητα του μαιευτήρα-γυναικολόγου. Την ίδια περίοδο από το 2009 έως το 2010 εργάστηκε ως επικουρικός Μαιευτήρας Γυναικολόγος στο Γ.Ν.Ν. Καβάλας. Το 2011 εξειδικεύτηκε στον προγεννητικό έλεγχο, στο υπερηχογράφημα 1ου τριμήνου, στην αυχενική διαφάνεια και στο υπερηχογράφημα Β’ Επιπέδου. Το 2012 μετά από εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών απέκτησε την πιστοποίηση της εξειδίκευσης. Το 2013 εξειδικεύτηκε στην Ρομποτική Γυναικολογική Χειρουργική στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Ώρες λειτουργίας

 • στην Καβάλα από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00-14:00 και απόγευμα 18:00-20:00.
 • στην Θάσο τα απογεύματα της Τετάρτης και Παρασκευής 17:00-20:00.
Φιλικής Εταιρείας 1, Καβάλα TK 65403

Ο Γιατρός

Ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Νικόλαος Δουβλέτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Η ιατρική αποτελούσε ανέκαθεν το όνειρό του. Το 1997 αποφοίτησε από την ιατρική σχολή και έκανε το αγροτικό του στον Προμαχώνα Σερρών. Αμέσως μετά ξεκίνησε την ειδικότητά του στη γενική χειρουργική, ενώ το 2005 άρχισε την ειδικότητά του στη μαιευτική γυναικολογία.

Το 2009 πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και απέκτησε την ειδικότητα του μαιευτήρα-γυναικολόγου. Την ίδια περίοδο από το 2009 έως το 2010 εργάστηκε ως επικουρικός Μαιευτήρας Γυναικολόγος στο Γ.Ν.Ν. Καβάλας. Το 2011 εξειδικεύτηκε στον προγεννητικό έλεγχο, στο υπερηχογράφημα 1ου τριμήνου, στην αυχενική διαφάνεια και στο υπερηχογράφημα Β’ Επιπέδου. Το 2012 μετά από εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών απέκτησε την πιστοποίηση της εξειδίκευσης. Το 2013 εξειδικεύτηκε στην Ρομποτική Γυναικολογική Χειρουργική στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Είναι συνδρομητής στα πιο έγκυρα ελληνικά και διεθνή συγγράμματα ιατρικής. Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια σε Ελλάδα και υπόλοιπη Ευρώπη. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ελληνόγλωσσες και ξενόγλωσσες επιστημονικές ανακοινώσεις και ημερίδες και έχει συμμετάσχει σε πολλές επιστημονικές εργασίες που έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά. Επίσης, συμμετείχε στα σεμινάρια και workshops ATLS, ALSO και ACET. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό και γραπτό Ελληνικό τύπο και συμμετέχει στις επιστημονικές ομάδες διαδικτυακών forum για ενημέρωση των γυναικών σε θέματα Μαιευτικής – Γυναικολογίας.

Είναι μέλος επιστημονικών συλλόγων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Κλιμακτηρίου και της Εμμηνόπαυσης, θέμα το οποίο πραγματεύεται και η Διδακτορική του διατριβή. Επιπλέον είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ενώ έχει ήδη εργαστεί ως καθηγητής στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ με θέμα την επείγουσα γυναικολογία και μαιευτική. Έχει επίσης διδάξει στο ΤΕΕ νοσηλευτικής με κύριο αντικείμενο την γυναικολογία και μαιευτική, καθώς επίσης και την ανατομία και φυσιολογία του αναπαραγωγικού συστήματος της γυναίκας.

Η σύγχρονη μαιευτική και γυναικολογία αντιμετωπίζει μεγάλο φάσμα προβλημάτων με μεγάλη επιτυχία, αυτό επιτυγχάνεται με την σωστή επιστημονική κατάρτιση, αλλά και το εξειδικευμένο εξοπλισμό.Το ιατρείο είναι άριστα εξοπλισμένο, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο μέρος αυτών, πάντα με ανθρώπινο και φιλικό πρόσωπο. Ο γιατρός ειδικεύεται στον υπέρηχο II, την αυχενική διαφάνεια, τον προγενετικό έλεγχο και τον έλεγχο υπογονιμότητας.

 • Συνεχίζει να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις στον τομέα της γυναικολογίας, παρακολουθώντας σεμινάρια, διαλέξεις και ημερίδες ιατρικού ενδιαφέροντος.
  Ενδεικτικά έχει παρακολουθήσει:
  Pre-congress course “ultrasound of 11-13 weeks gestation” by Kypros Nikolaidis tou Fetal Medicine Foundation of London (2008)
  Ninth world congress in fetal medicine by Kypros Nikolaidis, Fetal Medicine Foundation of London (2010)
  4ο Πανελλήνιο Συνέδριο υπέρηχων στη μαιευτική και γυναικολογία (Θεσσαλονίκη 2013)
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.