23/7/2013 Το χλώριο παράγοντας κινδύνου για εμφάνιση καρκίνου της ουροδόχου κύστης; διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Νικόλαος Ιωαν. Μερτζιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών. Συν

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Aπο τον 10/2014 Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής Ιασώ General
  Από τον 6/2011 Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Μητέρα-ομίλου Υγεία
  Απο τον 1/2011 έως τον 6/2011 Επιστημονικός Διευθυντής Βιοκλινικής Αθηνών
  Από τον 9/2005 έως τον 12/2010 στην Α΄Ουρολογική Κλινική του «Ερρίκος Ντυνάν» ως επιμελητής Α΄
  Από τον 10/2000 έως τον 9/2005 στην Α΄Ουρολογική Κλινική του «Ερρίκος Ντυνάν» ως επιμελητής Β΄.
  Από τον Ιούλιο ΄98 έως Αύγουστο ’99 εργάσθηκε ως κλινικός συνεργάτης ( Clinical Fellow ) της Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής στο Institute of Urology του Middlesex Hospital of London , University College of London , εξειδικεύτηκε κυρίως στην ακράτεια και ουροδυναμική, την ουρηθροπλαστική και ανακατασκευή του κατώτερου ουροποιητικού
  Από τον 3/94 έως 15/3/98 στην Ουρολογική Κλινική της Πολυκλινικής Αθηνών.
  Από τον 7/93 έως τον 2/94 στην Χειρ/κή Κλινική του Νοσ/μείου Παίδων « Αγλαΐα Κυριακού »
  Από τον 5/92 έως 5/93 υπηρεσία υπαίθρου
  Από τον 10/90 έως τον 5/92 εκ των οποίων 12 μήνες στην Ουρολογική Κλινική του 251 Γ Ν.Α
  Από τον 6/9Ο έως τον 1Ο/9Ο στην Χειρ/κή Κλινική του Γενικού Νοσ/μείου Δυτικής Αττικής

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται, κατόπιν ραντεβού, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη από 5 μ.μ. έως 9 μ.μ.

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ
 • logo
  Ευρωκλινική Αθηνών
 • logo
  ΙΑΣΩ General
 • logo
  ΥΓΕΙΑ
 • logo
  ΜΗΤΕΡΑ

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
 • Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία
  Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία
 • Ιατρικός Σύλλογος Ηνωμένου Βασιλείου BMA
  Ιατρικός Σύλλογος Ηνωμένου Βασιλείου BMA
Βασιλίσσης Σοφίας 111, Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα TK 11521

Το χλώριο παράγοντας κινδύνου για εμφάνιση καρκίνου της ουροδόχου κύστης;

23/7/2013

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Ο Γιατρός

Ο Νικόλαος Ιωαν. Μερτζιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές του στη Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Modena απ’ όπου αποφοίτησε με Άριστα. Ολοκλήρωσε την εξειδίκευση της ουρολογίας στην Αθήνα και κατόπιν ως υπότροφος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας εξειδικεύτηκε στην Μεγάλη Βρετανία στις πανεπιστημιακές κλινικές του Guy’s Hospital, του Middlesex Hospital και London Bridge Hospital στην ανακατασκευή του κατώτερου ουροποιητικού όπως επίσης στην ουροδυναμική και ακράτεια. Εξειδικεύτηκε επίσης στην λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική στο Στρασβούργο της Γαλλίας.

Τρόποι πληρωμής

Visa,Μετρητά,Πιστωτική

Δραστηριότητες

 • Οι ανάγκες του κάθε ανθρώπου είναι ξεχωριστές. Βασική μας προτεραιότητα η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επικοινωνία και την σωστή ενημέρωση του ασθενούς σχετικά με το θέμα που τον απασχολεί και από κοινού καταλήγουμε στην βέλτιστη θεραπεία για αυτόν. Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση του κάθε ατόμου σε όλα τα επίπεδα για όσο χρονικό διάστημα παραμείνει κοντά μας. Η ομάδα μας βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τους ασθενείς κατά την διάρκεια αλλά και μετά την θεραπεία τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

 • Πρόεδρος της εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.