Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Χαλκίδας με «Άριστα» και στη συνέχει

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Στρατιωτική Ιατρική Σχόλη (ΣΣΑΣ) 1989 - 1995
 • Ιατρική Σχολή Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης 1989 - 1995
 • Ειδικότητα Χειρουργικής Θώρακος - Καρδιάς στο 401 ΓΣΝΑ και ΓΝΑ "Ο Ευαγγελισμός" 1998 - 2006
 • Μετεκπαίδευση στο Manchester Heart Center – Manchester Royal Infirmary στην Καρδιοχειρουργική με θέση Επιμελητή (Specialty Registrar)

Ώρες λειτουργίας

 • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" ή κάνοντας χρήση του αυτοματοποιημένου συστήματος με βάση τις διαθέσιμες ώρες που αναγράφονται δεξιά.

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΙΑΣΩ General

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Θεμιστοκλή Σοφούλη 19Β, Νέο Ψυχικό, Αθήνα TK 15451

Ο Γιατρός

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Χαλκίδας με «Άριστα» και στη συνέχεια, το 1989 εισήχθη στη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή (ΣΣΑΣ).

Σπούδασε την Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 1995 με βαθμό «Λίαν Καλώς» οπότε και ονομάστηκε Ανθυπίατρος του Ελληνικού Στρατού.

Ειδικεύτηκε στη Χειρουργική Θώρακος – Καρδιάς και Μεγάλων Αγγείων στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός» από το 1998 έως το 2006.
Για δύο χρόνια εργάστηκε ως επιμελητής στη Θωρακοχειρουργική κλινική του 417 ΝΙΜΤΣ και του 401 ΓΣΝΑ εκτελώντας μεγάλο αριθμό επεμβάσεων με έμφαση στη Χειρουργική του Καρκίνου του Πνεύμονα, στη Βιντεοσκοπική Θωρακοχειρουργική (VATS) και στη Χειρουργική του Θωρακικού τοιχώματος.

Από το 2008 έως το 2010 εξειδικεύτηκε στην Καρδιοχειρουργική στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Manchester (Manchester Heart Center – Manchester Royal Infirmary). Εκεί εκτέλεσε αυτοτελώς ως Χειρουργός μεγάλο αριθμό καρδιοχειρουργικών επεμβάσεων όπως επεμβάσεις αορτοστεφανιαίας παράκαμψης (by-pass), επεμβάσεις επιδιόρθωσης Μιτροειδούς και αντικατάστασης καρδιακών βαλβίδων και επεμβάσεις επί των ανευρυσμάτων της Θωρακικής Αορτής. Παράλληλα συνέβαλλε ενεργά στη διοργάνωση και λειτουργία του πρώτου κέντρου τοποθέτησης διαδερμικών καρδιακών βαρβίδων (TAVI) στο Manchester.

Για την προσφορά του στην Καρδιοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Manchester τιμήθηκε με την ονομασία του ως μέλος του Βασιλικού κολλεγίου την Χειρουργών της Αγγλίας (Fellow of the Royal College of Surgeons of England – FRCS).

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά

 • Ο Καρδιοχειρουργός κ. Κούκης έχει συγγράψει πλήθος Ιατρικών μελετών σε έγκριτα διεθνή Ιατρικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει ενεργά ως ομιλητής σε μεγάλο αριθμό Ελληνικών και διεθνών Ιατρικών συνεδρίων. Έχει τιμηθεί με το πρώτο βραβείο στο 16ο Παγκόσμιο Καρδιοχειρουργικό συνέδριο (Ottawa 2006), το πρώτο βραβείο στο 15ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό συνέδριο (Ηράκλειο 2007) και το 1ο βραβείο στο 8ο Πανελλήνιο Καρδιοχειρουργικό συνέδριο (Αθήνα 2010).
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.