24/10/2013 Εξωμήτριος κύηση: Διάγνωση και αιτία διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Γεννηθηκα στην Κωνσταντινουπολη Τελειωσα τις σπουδες μου στην Ιατρικη σχολη του ΑΠΘ με βαθμο Λιαν Καλως Διετελεσα επι

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • Πιστοποιητικα Εξασκηση σε Υπερηχογραφια Λαπαροσκοπηση και Υστεροσκοπηση Παθολογια Τραχηλου και Κολποσκοπηση Εφαρμογες Laser Leep Γυναικολογικη Ενδοκρινολογια Υπερηχοι στη Μαιευτικη Εμβρυομητρικη Ιατρικη Προγεννητικο ελεγχο

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού πατώντας το κουμπί "Προβολή Τηλεφώνου" Δευτέρα - Παρασκευή 16:30μμ-20:00μμ

Συνεργασία με νοσοκομεία

  • logo
    EUROMEDICA
Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Θεσσαλονίκη TK 54622

Εξωμήτριος κύηση: Διάγνωση και αιτία

24/10/2013

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Ο Γιατρός

Γεννηθηκα στην Κωνσταντινουπολη Τελειωσα τις σπουδες μου στην Ιατρικη σχολη του ΑΠΘ με βαθμο Λιαν Καλως Διετελεσα επι 10 ετια Επιστημονικος συνεργατης στη Β Μαιευτικη Γυναικολογικη κλινικη του Ιπποκρατειου νοσοκομειου Θεσσαλονικης Εχω Πιστοποιηση στην εκτελεση Γυναικολογικων Υπερηχογραφηματων Ειμαι Ιδρυτικο μελος Ελληνικης Γυναικολογικης Εταιρειας Ερευνας και Θεραπειας του Καρκινου μελος Μαιευτικης Γυναικολογικης Εταιρειας Θεσ/νικης

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.