Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

2011-σήμερα: Ιδιωτικό Ορθοπαιδικό Ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συνεργαζόμενες ιδιωτικές κλινικές: ‘’Άγιος Λουκάς

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου “MAZARYK”, στο Brno της Τσεχίας.

Ώρες λειτουργίας

 • Δευτερα - Παρασκευη 10΄00 - 13΄00 και 17΄00 - 20΄00

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  EUROMEDICA
 • logo
  Κυανούς Σταυρός

Μέλος Συλλόγων

 • GENERAL MEDICAL COUNCIL
  GENERAL MEDICAL COUNCIL
Βασιλέως Ηρακλείου 21, Θεσσαλονίκη TK 54624

Ο Γιατρός

2011-σήμερα: Ιδιωτικό Ορθοπαιδικό Ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συνεργαζόμενες ιδιωτικές κλινικές: ‘’Άγιος Λουκάς’’, Euromedica ‘’Κυανούς σταυρός’’.
2006 - 2011: Ειδίκευση στην Α’ Ορθοπαιδική κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Γ.Ν. «Γ. Παπανικολάου».
2004 – 2005: Medical Advisor (Incapacity Benefit), Atos Healthcare Examination Centres, London – Oxford.
2003 - 2004 : Εκπλήρωση της στρατιωτικής θητείας ως Ιατρός του στρατού ξηράς.
2002 - 2003: 12 μήνες γενικής χειρουργικής στη Β’ χειρουργική κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου.
2000 - 2001: Εκπλήρωση της 12μηνης υπηρεσίας υπαίθρου στο περιφερειακό Ιατρείο της Ευκαρπίας Σερρών.

Δραστηριότητες

 • Ηλεκτρονική συνταγογραφηση και παραπεμπτικογραφια
  Χειρουργική Ισχίου-Γόνατος, (Αρθροπλαστική, Αθλητικές κακώσεις)
  Έλεγχος παθήσεων σπονδυλικής στήλης, θεραπεία κύφωσης-σκολίωσης
  Χειρουργική άκρας χειρός - Τραυματολογία,
  Επισκέψεις κατ οίκον

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.