Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Ο Ιατρός πήρε το Πτυχίο της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1983.
Στη συνέχεια εργάστηκε ως εσωτερικό

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Καθολικό Πανεπιστήμιο Λέβεν Βέλγιο

Ώρες λειτουργίας

  • Πρωί και απόγευμα με ραντεβού
Υψηλάντου 11, Πεύκη, Αθήνα TK 15121

Ο Γιατρός

Ο Ιατρός πήρε το Πτυχίο της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1983.
Στη συνέχεια εργάστηκε ως εσωτερικός ιατρός στηΓναθοχειρουργική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών για ένα εξάμηνο.
Κατά τα έτη 1988-1990 εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην Κλινική της Γναθοχειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κατά τα έτη 1999-2001 παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Τμήμα Προσθετικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Καθολικού Πανεπιστημίου του Λέβεν του Βελγίου, εκπόνησε ερευνητική εργασία πάνω στα στοματικά εμφυτεύματα και συνέγραψε διατριβή που οδήγησε στο μεταπτυχιακό δίπλωμα Master of Medical Sciences (Oral Health Sciences).
Ο τίτλος της διατριβής είναι: Biologic outcome of implant supported restorations in the treatment of partially edentulous patients.(Βιολογική έκβαση επιεμφυτευματικών αποκαταστάσεων στη θεραπεία μερικώς ανοδόντων ασθενών.)

Τρόποι πληρωμής

Μετρητά,Πιστωτική

  • Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά, ομιλίες και παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.