8/2/2013 Χειρουργική Θεραπεία της Καρδιακής Ανεπάρκειας διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

τ. Υποδιευθυντής καρδιοχειρουργικού τμήματος Jilin Heart Hospital
τ. καρδιοχειρουργός Νοσ. Παίδων " Αγία Σοφία" και Ωνα

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ώρες λειτουργίας

  • Δέχεται, κατόπιν ραντεβού, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 4:00μμ-10:00μμ και Σάββατο πρωί με ραντεβού.

Συνεργασία με νοσοκομεία

  • logo
    ΙΑΣΩ General
Τερψιχόρης 83-85, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα TK 17562

Χειρουργική Θεραπεία της Καρδιακής Ανεπάρκειας

8/2/2013

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Το άρθρο του γιατρού στο markos.tv

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Ο Γιατρός

τ. Υποδιευθυντής καρδιοχειρουργικού τμήματος Jilin Heart Hospital
τ. καρδιοχειρουργός Νοσ. Παίδων " Αγία Σοφία" και Ωνασείου καρδιοχειρουργικού κέντρου
τ. cardiac surgeon registrar Blackrock Clinic, Dublin
τ. επιμελητής Χειρουργός Θώρακος-Αγγείων τμήματος Θώρακος-Αγγείων Γ.Ν.Χανίων "ο Άγιος Γεώργιος"

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.