Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Διευθυντής Οδοντοπροσθετικής Κλινικής 251 ΓΝΑ
Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ψηφιακής Υπολογιστικής Οδοντιατρικής

Γενν

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Οδοντιατρική σχολή (1991)
 • Ειδικότητα Οδοντιάτρου-Προσθετολόγου (2002)

Ώρες λειτουργίας

 • Καθημερινά από 9:00 πμ το πρωί έως 8:00 μμ το βράδυ

Μέλος Συλλόγων

 • Παγκόσμια Ακαδημία Υπολογιστικής Οδοντιατρικής
  Παγκόσμια Ακαδημία Υπολογιστικής Οδοντιατρικής
 • Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής
  Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής
 • logo
  Ευρωπαική Προσθετική Ακαδημία
 • Ελληνική Ακαδημία Ψηφιακής Υπολογιστικής Οδοντιατρικής
  Ελληνική Ακαδημία Ψηφιακής Υπολογιστικής Οδοντιατρικής
 • Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής
  Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής
Λoυκά Μπέλου 1, Πανόρμου, Αθήνα TK 11524
Photo Gallery

Ο Γιατρός

Διευθυντής Οδοντοπροσθετικής Κλινικής 251 ΓΝΑ
Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ψηφιακής Υπολογιστικής Οδοντιατρικής

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966.

Αποφοίτησε απ΄την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ- Οδοντιατρικό ΑΠΘ) το 1991.

Μετεκπαιδεύτηκε στη Προσθετική (MSc, Bristol- U.K), το 1998, και στην Αισθητική-Επανορθωτική Οδοντιατρική (MMedSc, Sheffield U.K) το 1999. Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα απόκτησης ειδικότητας Προσθετικής και εμφυτευμάτων MRDRCS (Ed), 2000-2002, στο Manchester και Edinburgh (U.K).

Έχει παρακολουθήσει και εκπαιδευτεί σε διάφορα μικρής διάρκειας προγράμματα σε τομείς της εξειδίκευσής του σε σχολές και πανεπιστήμια της Ευρώπης και των Η.Π.Α.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής-ομιλητής διάφορων εταιριών προσθετικής και αισθητικής καθώς και επιστημονικός σύμβουλος (opinion leader) -συνεργάτης διάφορων εταιριών, περιοδικών και Πανεπιστημίων του εσωτερικού και εξωτερικού.

Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε διάφορες επιστημονικές Εταιρίες και Ακαδημίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ είναι παράλληλα πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Ψηφιακής Υπολογιστικής Οδοντιατρικής (ΕΑΨΥΟ).

Κατέχει τη θέση του Διευθυντή της Οδοντοπροσθετικής κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ) ενώ παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα με έμφαση στην αισθητική, προσθετική, εμφυτευματολογία καθώς και στην ηλεκτρονική υποβοηθούμενη οδοντιατρική (Cad/Cam-Cerec).

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.