21/11/2013 Φυσικοθεραπεία vs Κινησιοθεραπεία: Ποιες οι διαφορές τους διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

  • Btn-facebook
  • Tweet
  • Btn-email

Ο Γιατρός

Το Επιστημονικό Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Αποκατάστασης Physio Activity του Μάριου Δαβαρία – φυσικοθεραπευτή MSc λειτουρ

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

  • Το 2008 αποφοίτησα με Άριστα (9,14) από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών.
  • Βραβεύτηκα για τις επιδόσεις μου ως ο πιο υψηλόβαθμος από όλα τα Τμήματα Φυσιοθεραπείας της Ελλάδας, καθώς και τιμήθηκα από το Ι.Κ.Υ.(Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών) με υποτροφίες όλα τα έτη των σπουδών μου.
  • Ένα χρόνο μετά την αποφοίτησή μου, ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική σχόλη Αθηνών στο τμήμα : «Μεταβολικά νοσήματα των οστών», με θέμα «Φυσιοθεραπευτική παρέμβαση σε οστεοαρθρίτιδα γόνατος», με Άριστα (8,78).
Αλωπεκής 46, Κολωνάκι, Αθήνα TK 10676

Φυσικοθεραπεία vs Κινησιοθεραπεία: Ποιες οι διαφορές τους

21/11/2013

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Ο Γιατρός

Το Επιστημονικό Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Αποκατάστασης Physio Activity του Μάριου Δαβαρία – φυσικοθεραπευτή MSc λειτουργεί στην οδό Αλωπεκής 46 στο Κολωνάκι. Διαθέτοντας άρτια επιστημονική κατάρτιση και όλες τις απαραίτητες γνώσεις προσφέρουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια, αποτελεσματικά προγράμματα Φυσιοθεραπευτικής Αποκατάστασης.

Σ΄ έναν χώρο πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για την διεκπεραίωση όλων των νέων φυσιοθεραπευτικών εφαρμογών παρέχονται υπηρεσίες θεραπείας και αποκατάστασης υψηλών προδιαγραφών.

Προσφέρουμε εξατομικευμένα προγράμματα Φυσιοθεραπευτικής Αποκατάστασης, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενή, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη και ταχύτερη αποκατάσταση.

Επιπλέον, στο φυσιοθεραπευτήριο λειτουργεί ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με μηχανήματα ιατρικής γραμμής, με στόχο την ενδυνάμωση των μυϊκών ομάδων των ασθενών συμβάλλοντας έτσι στην ταχύτερη και αποτελεσματική αποκατάστασή τους.

 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.