20/11/2013 Τι είναι το Ηλεκτροκαρδιογράφημα και γιατί να το κάνω; διαβάστε περισσότερα »

Συστήστε αυτόν τον ιατρό στο:

 • Btn-facebook
 • Tweet
 • Btn-email

Ο Γιατρός

Γεννήθηκα στη Μεγάλη Βρετανία, μεγάλωσα και σπούδασα στην Αθήνα. Το 2011 ολοκλήρωσα την ειδικότητα της Καρδιολογίας στη

διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση/Μεταπτυχιακά

 • Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  Ειδικότητα Παθολογίας στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός".
  Ειδικότητα Καρδιολογίας στη Β' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου "Αττικόν".

Ώρες λειτουργίας

 • Ιατρείο 1: Δευτέρα, Τετάρτη, παρασκευή 18:00-21:00
 • Ιατρείο 2(Δελβίνου 40): Τρίτη και Πέμπτη 18:00-21:00

Συνεργασία με νοσοκομεία

 • logo
  ΜΗΤΕΡΑ
 • logo
  ΥΓΕΙΑ

Μέλος Συλλόγων

 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
  Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Υμηττού και Αγίου Αντωνίου 120, Αθήνα, Βριλήσσια TK 15235
Photo Gallery

Τι είναι το Ηλεκτροκαρδιογράφημα και γιατί να το κάνω;

20/11/2013

Το άρθρο του γιατρού στο nowdoctor.gr

Το άρθρο του γιατρού στο enikos.gr

Το άρθρο του γιατρού στο real.gr

Ο Γιατρός

Γεννήθηκα στη Μεγάλη Βρετανία, μεγάλωσα και σπούδασα στην Αθήνα. Το 2011 ολοκλήρωσα την ειδικότητα της Καρδιολογίας στη Β' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου "Αττικόν". Έκτοτε λειτουργώ το ιδιωτικό μου ιατρείο στα Βριλήσσια και στη Νέα Κυψέλη.

 • Παρακολούθηση περισσοτέρων από 35 ιατρικών συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και περισσοτέρων από 28 εκπαιδευτικών σεμιναρίων.
  Δέκα δημοσιεύσεις εργασιών σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, 36 ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και σεμινάρια.
  Μεταφραστικό έργο.
 
*Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 παρ. 2 και 3 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ο ιατρός μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή ή με μειωμένη αμοιβή σε ειδικές κατηγορίες ασθενών, με βάση κριτήρια, που είναι κοινωνικώς πρόσφορα, παραδεκτά και σύμφωνα με το βαθύτερο ανθρωπιστικό χαρακτήρα του ιατρικού επαγγέλματος. Επίσης ιατρός παρέχει τις υπηρεσίες του χωρίς αμοιβή στους συναδέλφους του και στους συγγενείς προς τους οποίους αυτοί έχουν νόμιμη υποχρέωση, καθώς και στους φοιτητές της ιατρικής. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ή ειδικών προσφορών ανήκουν στη διακριτική ευχέρεια του ιατρού. Αναζήτηστε πληροφορίες στο προφίλ του.

**Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα. Ρωτήστε τον ιατρό σας με εμαιλ ή τηλέφωνο εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν). Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

*** O ιατρός παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας ώστε μέσω του NowDoctor.gr να δέχεται και να εξετάζει αποκλειστικά στα πλαίσια του γνωστικού αντικειμένου της ειδικότητάς του αποδεδειγμένα ανασφάλιστους συμπολίτες μας με τη συνδρομή του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 19 παρ. 2 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.